Myyjäksi Change Lingerielle pääkaupunkiseudulla

original

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä? Hyvä – jatkathan lukemista, sillä saatat olla juuri oikea henkilö Change Lingerielle myyjän tehtävään!

Haluamme vahvistaa CHANGE Lingerien pääkaupunkiseudun myymälöiden tiimejä vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä motivoituvalla tekijällä, joka syttyy asiakastyöstä, tavoitteiden saavuttamisesta, sekä tiimin auttamisesta tavoitteiden saavuttamisessa. Tehtävänäsi Changen myyjänä on vastata osaltasi myymälän myynnistä, ihanien tuotteiden esillepanosta, siisteydestä ja ennen kaikkea – unohtumattomasta asiakaspalvelusta. 

Changella työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava henkilöstömme sen mahdollistaja. Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset.  

Haemme Changen pääkaupunkiseudun eri myymälöihin myyjiä toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin 15 tunnin viikkotuntimäärällä. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Edellytämme hakijalta myyjän tehtävässä täysi-ikäisyyttä. 

Innostuitko?  Tuntuuko sinusta, että saisit potentiaalisi ja ammattitaitosi käyttöön Changella? Mikäli tuntuu, kerro se meille jo hakuvaiheessa jättämällä hakemuksesi ”hae työpaikkaa” -linkin kautta. Muista määritellä hakulomakkeessa tarkemmin, missä myymälöissä pystyisit työskentelemään ja mikä keskimääräinen viikkotuntimäärä sopisi sinulle parhaiten!

Halutessasi kuulla lisää meiltä, olemme WhatsApp viestin päässä arkisin klo 8-16:00 välisenä aikana +358407147993 / Tanja M, Rainmaker rekrytointi. 

Tehtävän perustiedot:
Paikkakunta:
Pääkaupunkiseutu (Helsingin, Espoon ja Vantaan myymälät)
Työaika
: 10-15h/vko myymälän aukioloaikojen puitteissa.
Kokemus:
Kokemus vastaavista myyntitehtävistä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee.
Työn kesto:
Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
Palkka:
Kaupan alan TES +mahdolliset bonukset
 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?