Myyjäksi Oomin myyntitiimiin, Espanjaan!

original
Oletko särmä ja vuorovaikutuksellinen myyntitykki, joka haluaa tehdä tulosta Espanjan auringon alla?
Hyvä – jatkathan lukemista! Nyt on mahdollista päästä toimimaan myyntineuvottelijana sähköalan ytimessä, erittäin kilpailukykyisen Oomi Energian tuotteilla alalla joka ihmisiä kiinnostaa!

 

Oomi_logo_DARK_BLUE_RGB_S.png

 

Oomi Energia saapui Suomen markkinoille keväällä 2020 ja Rainmaker on toiminut Oomin kumppanina alusta alkaen. Oomi on energia-alan yritys, joka haluaa tarjota asiakkailleen sähköä aina hyvään hintaan ja erityisen hyvällä palvelulla.

Oomi Energia on yksi Suomen suurimmista sähköalan brändeistä ja Rainmakerilla Oomin myyjänä pääset toteuttamaan itseäsi myynnin parissa. Myyntipuheluiden aihe ja sisältö on takuulla ajankohtainen ja kiinnostava ja siksi myös myyjälle mielekäs. Kuluttajat ovat erityisen valveutuneita sähkösopimustensa kanssa, joten varmasti kiinnostusta linjoilla riittää!

✨ Rainmakerilta saat kattavan perehdytyksen ja työkalut onnistuaksesi työssäsi sekä jatkuvan valmentamisen ja tuen koko työurasi varrella. Aiempaa myyntikokemusta et siis tarvitse.

✨ Työpäivän pituus 6 tuntia, pääsääntöisesti arkisin klo.8-14. Joustava etätyömahdollisuus. 

✨ Kiinteä kuukausipalkka + provisiot. Tässä työssä saat siis jokaisesta myydystä sähkösopimuksesta ja lisäpalvelusta hyvän kertakorvauksen, tienesteillä ei ole ylärajaa, paitsi taivas!

✨ Ympärillesi saat hyvän ja motivoivan tiimin sekä kannustavan esihenkilön 🌞

Toimitilamme sijaitsee hyvällä paikalla Sataman läheisyydessä ja seuraava aloitusryhmämme starttaa ma 1.4.2024

rainmaker-puhmyynti (6).jpg

 

Päätehtäväsi on uusien asiakkaiden hankkiminen ja nykyasiakkaiden sopimusten päivityksistä huolehtiminen.

Tukenasi toimii motivoitunut ja tuloksellinen myyntitiimi, jossa työkavereita tsempataan ja autetaan päivittäin työssä eteenpäin. Tässä työssä omalla asenteella on suurempi merkitys, kuin aikaisemmalla kokemuksella.

Järjestämme viikoittain erilaisia myyntikisoja, joissa myyjiä palkitaan omien suoritustensa mukaan. Työpäivät kuluvat nopeasti, kun toimistossa on loistava porukka ympärillä ja kunnon tekemisen meininki!

Rainmaker – Mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Toimistolla tarjolla hedelmiä ja kahvia.

✅ Tarjoamme työntekijöillemme urheiluvälineitä käyttöön.

 

Kiinnostuitko?

Olen Kirsi Rainmakerilta ja haastattelen hakijoita tehtävään jo hakuaikana. Voit soittaa tai laittaa viestiä numeroon 040 714 7996, myös WhatsAppissa. Jos minua ei saa heti kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”. Huomioithan, että tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Aloitus: 1.4.2024
Työajat: 8-14 arkipäivisin
Työsopimus: 30 h/vko. Toistaiseksi voimassa oleva.
Palkkaus: 1000e+ myyntikannusteet
Laaja etätyömahdollisuus.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, toimi siis mahdollisimman pikaisesti! Hakeminen tehtäviin on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti vaan toimi heti!

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?