Myyjäksi Sanomalle

original

Sinä, joka haluat päästä tekemään töitä osaavassa porukassa hyvällä palkkauksella ja saada kullanarvoista kokemusta asiakaskohtaamisista ja myyntityöstä, meillä on juuri sinulle sopiva työ.

Myyntitehtävät Sanomalla

Työt alkavat palkallisella koulutusjaksolla, jonka alussa keskitymme asiakas- ja myyntityön perusteisiin, käytännön työhön sekä tuotteisiin. Koulutusjakson loppuvaiheilla olet oppinut paljon erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta, kartoittamaan asiakkaiden tarpeet ja sinulla on valmiudet luoda maailmanluokan asiakaskokemuksia.

Päivittäinen työsi koostuu puhelimessa ja muissa sähköisissä kanavissa tapahtuvasta myyntityöstä sekä asiakaskohtaamisista. Sähköisten kanavien lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden työskentelyyn myynti- ja asiakaspalvelupisteillä ympäri Suomea.

Menestyminen tehtävissä vaatii tehokkuutta, päättelykykyä, määrätietoisuutta sekä ratkaisukeskeistä otetta. Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme maailmanluokan palveluasenteella ja tarjota heille positiivisesti mieleenpainuva asiakaskokemus.

rainmaker_uusi_tyo1.jpg

Rainmaker

Rainmakerilla pääset työskentelemään Suomen suurimpien brändien parissa. Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään esimerkiksi media-, operaattori-, energia- tai matkailualalle.

Palkkaamme syksyn 2022 aikana toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin sekä opintojen ohessa tehtävään työhön yhteensä satoja työntekijöitä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin mm. Helsinkiin, Joensuuhun, Jyväskylään, Kajaaniin, Ouluun, Rovaniemelle, Tampereelle sekä Espanjan Torreviejaan!

Meillä asenne on kokemusta tärkeämpää ja kaikkiin tehtäviimme kuuluu palkallinen perehdytys sekä jatkuva valmennus. Asiakas- sekä myyntityöhön perehdyttäminen on meille sydämen asia – tervetuloa myynnin sekä asiakaspalvelun korkeakouluun Rainmakerille!

Osaaminen sekä kokemus asiakasrajapinnassa ja myyntitehtävissä toimimisesta antavat sinulle erinomaiset eväät polullesi, missä sitten urahaaveesi ovatkaan. Hyvän palkkauksen ja mahtavan työporukan lisäksi saat siis arvokasta kokemusta asiakasrajapinnassa toimisesta sekä myyntityöstä.

 

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi Rainmakerilla

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Osassa toimeksiannoista on mahdollisuus hybridityöhön eli osittaiseen etätyöskentelyyn koulutus- ja perehdytysjakson jälkeen.

 
Töiden aloitus ja työajat

Työt alkavat myynnin ja asiakaspalvelutehtävissä sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla. Työtä tehdään arkisin klo 09:00–20:00 välillä, 20–40 tuntia viikossa sopimuksestasi ja sesongista riippuen. Annamme mahdollisuuden työskennellä myös viikonloppuisin klo 09:00–18:00 välillä. Edellytämme tehtävissämme täysi-ikäisyyttä.

Halutessasi saat lisätietoja tehtävistä Tanjalta soittamalla tai WhatsApp-viestillä numerosta 0407147993. Sähköpostia voit laittaa osoitteeseen tanja.myllyla@rainmaker.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, toimi siis mahdollisimman
pikaisesti! Hakeminen tehtäviin on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti vaan toimi heti!

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?