Myyjäksi Sanomalle

original

Työllistämme useita uusia myyjiä Sanomien myyntitehtäviin. Tämä työ sopii sinulle, joka etsii myyntityötä Sanomien tunnetuilla tuotteilla.


SanomaTuotteet.JPG

SANOMA – Suomen suurin mediayhtiö

 

Sanoma tarjoaa tietoa, elämyksiä ja viihdettä sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa ja mobiilissa. Tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Sanomalaiset ovat mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, ja vaikuttavat ihmisten valintoihin ja käsitykseen maailmasta – Sillä on merkitystä.


Etsimme uusia myyjiä Sanomien myyntitiimeihin ympäri Suomea. Voit olla myynnin aloittelija tai jo kokenut konkari kunhan olet hyvällä asenteella varustettu huipputyyppi!

rainmaker-rekry (1).jpg

Myyntitehtävät Sanomalla

Työt alkavat palkallisella koulutusjaksolla, jonka alussa keskitymme asiakas- ja myyntityön perusteisiin, käytännön työhön sekä tuotteisiin. Koulutusjakson loppuvaiheilla olet oppinut paljon erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta, kartoittamaan asiakkaiden tarpeet ja sinulla on valmiudet luoda maailmanluokan asiakaskokemuksia.

Päivittäinen työsi koostuu puhelimessa ja muissa sähköisissä kanavissa tapahtuvasta myyntityöstä sekä asiakaskohtaamisista TAI Sähköisten kanavien lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden työskentelyyn kasvokkain myyntiin ympäri Suomea.

Menestyminen tehtävissä vaatii tehokkuutta, päättelykykyä, määrätietoisuutta sekä ratkaisukeskeistä otetta. Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme maailmanluokan palveluasenteella ja tarjota heille positiivisesti mieleenpainuva asiakaskokemus.

rainmaker-kohtaamis (1).jpg

Rainmaker

Sinä, joka haluat päästä tekemään töitä osaavassa porukassa hyvällä palkkauksella ja saada kullanarvoista kokemusta asiakaskohtaamisista ja myyntityöstä, meillä on juuri sinulle sopiva työ.

Rainmakerilla pääset työskentelemään Suomen suurimpien brändien parissa. Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään esimerkiksi media-, operaattori-, energia- tai matkailualalle.

Palkkaamme 2023 aikana toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin sekä opintojen ohessa tehtävään työhön yhteensä satoja työntekijöitä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin mm. Helsinkiin, Joensuuhun, Jyväskylään, Ouluun, Rovaniemelle, Tampereelle sekä Espanjan Torreviejaan!

Meillä asenne on kokemusta tärkeämpää ja kaikkiin tehtäviimme kuuluu palkallinen perehdytys sekä jatkuva valmennus. Asiakas- sekä myyntityöhön perehdyttäminen on meille sydämen asia – tervetuloa myynnin sekä asiakaspalvelun korkeakouluun Rainmakerille!

Osaaminen sekä kokemus asiakasrajapinnassa ja myyntitehtävissä toimimisesta antavat sinulle erinomaiset eväät polullesi, missä sitten urahaaveesi ovatkaan. Hyvän palkkauksen ja mahtavan työporukan lisäksi saat siis arvokasta kokemusta asiakasrajapinnassa toimisesta sekä myyntityöstä.

 

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi Rainmakerilla

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Osassa toimeksiannoista on mahdollisuus hybridityöhön eli osittaiseen etätyöskentelyyn koulutus- ja perehdytysjakson jälkeen.

✅ Työsuhdepolkupyöräetu

rainmaker-torre (2).jpg

 
Töiden aloitus ja työajat

Työt alkavat myynnin tehtävissä sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla. Työtä tehdään arkisin klo 09:00–20:00 välillä, 20–40 tuntia viikossa sopimuksestasi ja sesongista riippuen. Annamme mahdollisuuden työskennellä myös viikonloppuisin klo 09:00–18:00 välillä. Edellytämme tehtävissämme täysi-ikäisyyttä.

Halutessasi saat lisätietoja tehtävistä Hanna-Marilta soittamalla tai WhatsApp-viestillä numerosta 040 714 7991. 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, toimi siis mahdollisimman
pikaisesti! Hakeminen tehtäviin on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti vaan toimi heti!

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?