Myyjiä Catmandoon pop up -myymälään, Turku

original-11

Oletko palvelualtis ja nautit aidosti asiakkaiden auttamisesta? Sytytkö vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä? Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kiinnostavan brändin parissa 6.3.2023-30.6.2023 välisellä ajalla.

Näyttökuva 2022-10-07 144315.png

MISTÄ TÄSSÄ ON KYSE?

Haemme Catmandoon pop up -myymälöihin myyjiä määräaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat helmikuussa ja jatkuvat kesäkuun loppuun saakka. Kyseessä on osa-aikainen työ ja työtunnit määräytyvät sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti myymälän työt asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä, vaatteiden esillepanoon ja siisteyden ylläpitoon. Myymälässä työskennellään työvuoroissa pääsääntöisesti itsenäisesti. Työhön ja Catmandoon toimintatapoihin saat hyvän perehdytyksen. Perehdytys sisältää tuotekoulutuksen, sekä koulutuksen myymälän toimintatapoihin. 

Etsimämme henkilö on helposti lähestyttävä, palvelualtis, valmis tarttumaan työhön sekä osaa ottaa vastuun myymälästä. Meille tärkeää on hyvä asenne työtä kohtaan. Olethan myös jo täysi-ikäinen. 

Olit sitten hakemassa työkokemusta tulevaisuutta ajatellen tai kokenut asiakastyön ammattilainen, joka haluaa käyttää ammattitaitoaan hyödyksi muotialalla, tarjoamme sinulle ympäristön, jossa voit oppia ja kehittyä sekä ammatillisesti että yksilönä. Aikaisempi kokemus vaatemyyjän työstä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. 

CATMANDOO

Catmandoo on suomalainen ulkoiluvaatteiden valmistaja. Mallistosta löytyy vaatteita ulkoiluun, lasketteluun, golfiin ja vapaa-aikaan. Catmandoo-tekstiileillä on Design from Finland- merkki, joka viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta. Lisää Catmandoon tarinasta voit lukea TÄÄLTÄ. Catmandoolla pääset edustamaan vastuullista brändiä pop up -myynnin muodossa. 

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Kyseessä on vuorotyö ja vuorot sijoittuvat arkipäiville ja viikonlopuille. Myymälä on auki ma-pe 10:00-21:00 ja la-su 10:00-19:00.

  • Työtunnit: osa-aikainen
  • Sijainti: Turku, Skanssi
  • Palkka: Kaupan alan TES
  • Aloitus: 1.3.2023
  • Lopetus: 30.6.2023

HAKU KÄYNNISSÄ

Laita rohkeasti hakemus, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

 

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella

sähköpostitse: aino.palviainen@rainmaker.fi tai puhelimitse numerosta 040 623 7536

Tavoitat minut parhaiten ti & pe 9-15 sekä ke & to 8-11

 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?