Myyjiä CHANGE Lingerie -myymälöihin Tampereelle

original

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä? Hyvä – jatkathan lukemista, sillä saatat olla juuri oikea henkilö Change-perheeseemme!

Haluamme vahvistaa CHANGE Lingerien Tampereen myymälöiden tiimejä vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä motivoituvilla tekijöillä, jotka syttyvät asiakastyöstä, tavoitteiden saavuttamisesta, sekä tiimin auttamisesta tavoitteiden saavuttamisessa. Tehtävänäsi Changen myyjänä on vastata osaltasi myymälän myynnistä, ihanien tuotteiden esillepanosta, siisteydestä ja ennen kaikkea – unohtumattomasta asiakaspalvelusta. 

Changella työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava henkilöstömme sen mahdollistaja. Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset.  

Haemme tiimiimme nyt noin 15h/vko myyjiä vakituisiin työsuhteisiin. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Palkkaus on kaupan alan TES:n mukaan ja työt alkaisivat mahdollisimman pian. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä. 

Innostuitko? Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen Changella? Mikäli tuntuu, kerro se meille jo hakuvaiheessa jättämällä tehtävään kohdennettu hakemus oheisen linkin kautta. Halutessasi kuulla lisää meiltä, olemme WhatsApp-viestin päässä arkisin klo 8-16:00 välisenä aikana 0407147993/ Tanja M / Rainmaker rekrytointi. 

 

Tehtävän perustiedot: 

Paikkakunta:  Tampere, Ratina, Koskikeskus, Ideapark Lempäälä

Työaika: 10-15h /vko. Myymälän aukioloaikojen puitteissa. 

Kokemus: Kokemus vastaavista myyntitehtävistä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee. 

Työn kesto: vakituinen työsuhde

Palkka: Kaupan alan TES +mahdolliset bonukset 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?