Myyjiä CHANGE Lingerien Helsinki Outletin myymälään

original-16

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä? Hyvä – jatkathan lukemista, sillä saatat olla juuri oikea henkilö Change-perheeseen!

CHANGE Lingerie avaa Helsinki Outletiin lokakuussa uuden myymälän ja etsimme nyt myymälään vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä motivoituvia tekijöitä, jotka syttyvät asiakastyöstä, tavoitteiden saavuttamisesta, sekä tiimin auttamisesta tavoitteiden saavuttamisessa. Tehtävänäsi Changen myyjänä on vastata osaltasi myymälän myynnistä, ihanien tuotteiden esillepanosta, siisteydestä ja ennen kaikkea – unohtumattomasta asiakaspalvelusta. Pääset myös samalla luomaan uuden myymälän henkeä ja ilmapiiriä aivan alusta alkaen!

Changella työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava henkilöstömme sen mahdollistaja. Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset.  

Haemme tiimiimme myyjiä vakituiseen työsuhteeseen lokakuusta alkaen. Töiden alkamista edeltää kahden viikon perehdytysjakso muissa pääkaupunkiseudun myymälöissä.

Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti ja palkkaus on kaupan alan TES:n mukaan. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä. 

Innostuitko? Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen Changella? Mikäli tuntuu, kerro se meille jo hakuvaiheessa jättämällä tehtävään kohdennettu hakemus oheisen linkin kautta. Halutessasi kuulla lisää meiltä, olemme WhatsApp-viestin päässä arkisin klo 8-16:00 välisenä aikana 0407147993 / Tanja M / Rainmaker rekrytointi. 

 

Tehtävän perustiedot: 

Paikkakunta:  Pääkaupunkiseutu (Helsinki Outlet)

Työaika: Sopimuksen mukaan. Myymälän aukioloaikojen puitteissa. 

Kokemus: Kokemus vastaavista myyntitehtävistä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee.      

Työn kesto: vakituinen työsuhde       

Palkka: Kaupan alan TES +mahdolliset bonukset             

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?