Myyjiä Happy Socks Pop Up -myymälään, Tripla, Helsinki

original-26
Näyttökuva 2022-09-09 133905.png

Haemme asiakkaallemme Bonmarksille työntekijöitä Happy Socks pop up -myymälöihin joulukaudeksi! Tässä työssä asenne on ratkaiseva tekijä ja etsimme joukkoihin pirteitä myyjiä edustamaan ainutlaatuista brändiä. 

happy socks.webp

MISTÄ TÄSSÄ ON KYSE?

Haemme aurinkoisella, asiakaspalveluhenkisellä ja vastuullisella asenteella varusteltuja myyjiä. 

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti Happy Socks brändin tuotteiden myynti sekä laadukas asiakaspalvelu. Työvuorossa on yksi työntekijä kerrallaan, joten työtä tehdään hyvin itsenäisesti. Myymälä on Triplan kauppakeskuksessa vilkkaalla ja keskeisellä paikalla. 

Etsimämme henkilö on helposti lähestyttävä, palvelualtis, valmis tarttumaan työhön sekä aidosti kiinnostunut työnteosta. Toivomme sinulta myös rohkeutta kohdata myymälän asiakkaita oma-aloitteisesti. Eduksesi on aikaisempi kokemus myymälätyöstä tai myyntityöstä. Valitulla työntekijällä tulee olla hyvä suomen kielen taito, olethan myös täysi-ikäinen.

BONMARKS OY

Bonmarks on kotimainen lifestyle-brändien verkkokauppa. Tuotevalikoimaan kuuluu asusteita, äänentoistolaitteita sekä laadukkaita yksityiskohtia myös kodin sisustukseen. Bonmarksilla rakastetaan värejä, tyylikkyyttä ja käytännöllisiä tuotteita, joita voi hyödyntää kulkemaan arjessa mukana –­ eikä vain koristeena. Valikoimassamme luotetaan yksilöllisyyttä korostaviin, iloisiin ja aikaa kestäviin laatutuotteisiin sekä laadukkaisiin materiaaleihin. Tutustu Bonmarksiin TÄÄLTÄ.

Bonmarks vastaa Happy Socks brändin tuotteiden myynnistä Suomessa ja avaa 7 pop up -myymälää joulukaudelle 2022. Happy Sock on Ruotsista lähtöisin oleva brändi, joka on perustettu vuonna 2008. Tuotteet ovat ainutlaatuisia, ennalta arvaamattomia sekä iloisia. Tuotteet tuovat iloa ja väriä käyttäjälleen. Lue lisää Happy Socksista TÄÄLTÄ.

Näyttökuva 2022-09-09 133353.png

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Tarjolla olisi määräaikainen työsuhde Triplan pop up -myymälässä. Haemme myymälään osa-aikaisia työntekijöitä sekä yhtä kokoaikaista. Haemme myös keikkatyöntekijöitä, jolloin sinut kutsutaan työvuoroon tarpeen mukaan. Työvuorojen pituus on noin 6 tuntia kauppakeskuksen aukioloaikojen puitteissa. Vuorot sijoittuvat niin arkipäiviin, kuin viikonloppuihinkin. Arvostamme joustavuutta työvuorojen suhteen, sillä myymälät ovat avoinna myös joulupyhinä. 

Happy Socks pop up -myymälöitä avataan Helsingin ja Espoon alueelle useaan kauppakeskukseen, joten työvuorosi voivat joskus sijoittua myös muihin toimipisteisiin. Pääsääntöinen työpaikkasi olisi kuitenkin Triplan ostoskeskuksessa. 

  • Työaika: osa-aikainen/täysiaikainen
  • Työsuhde: määräaikainen, alkaen 17.11.2022-vuoden loppuun
  • Sijainti: Helsinki, Tripla
  • Palkka: kaupan alan TES
  • Aloitus: 17.11.2022

HAKU KÄYNNISSÄ

Laita rohkeasti hakemus, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Jos työtehtävästä jäi jokin askarruttamaan mieltäsi, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse tai puhelimitse.

Puh. 0401319632
vanessa.heino@rainmaker.fi

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?