Myyjiä Keskisuomalaisen myyntitiimiin Jyväskylään!

original

Reippaita myyjiä Keskisuomalaisen myyntitiimiin!

Oletko reipas ja vuorovaikutuksellinen asennetyyppi, joka haluaa oppia uutta myynnin parissa? Hyvä, meillä on sinulle töitä! Etsinnässä avoin ja reipas persoona, joka ei pelkää ihmiskohtaamisia ja nauttii vuorovaikutuksellisesta juttelusta. Myynnissä myös asenne ratkaisee – muut opit saat meiltä!

Mistä on kyse?

Keskisuomalaisen myyntikonsepti kasvaa ja tästä syystä tarvitsemme reippaita myyjiä Jyväskylään. Tässä työssä myyt Keski-Suomen maakunnan päälehteä Keskisuomalaista painettuna printtimediana, kuin myös nykyaikaisena digiversiona. 

Keskisuomalaisen myyntipisteillä työ koostuu myynnin kuninkuuslajista, eli tarjontamyynnistä. Työtä tehdään kauppakeskuksissa, messuilla, koppapyörillä sekä erilaisissa tapahtumissa kuten festareilla ja messuilla. Kesällä pääset edustamaan esim MM-ralleihin ja Suomipopeille, sekä muihin Jyväskylän seudun isoimpiin tapahtumiin! Yhteinen missiomme on ottaa Jyväskylän alue haltuun ja tehdä loistavaa tulosta! . 

Tässä työssä pääset myös tienaamaan!  Palkkasi koostuu kiinteästä pohjapalkasta 10,5e/tunnille+provisiosta. Maksamme ensimmäiseltä työkuukaudelta reilun takuupalkan 13e/h, jotta ehdit ottaa homman haltuun!  Motivoivan provikkamallin avulla saat nostettua palkkapussisi uudelle levelille. Maksamme siis pohjapalkan päälle extraa jokaisesta tehdystä tilauksesta. Keskituntiansio nykyisillä myyjillämme on nyt yli 15e/h. 

Pähkinänkuoressa, tarjoamme sinulle:

  • Joustavan, opettavaisen ja hauskan työn myynnin parissa
  • Vahvan ja ammattitaitoisen tuen kehittymiselle
  • Erityisen mahtavan työporukan ympärille
  • Merkityksellisen työtehtävän loistavien tuotteiden parissa
  • Hyvän palkan ja vakituisen työsuhteen.

Mitä odotamme sinulta:

Odotamme sinulta ennen kaikkea tavoitteellista, myynnillistä sekä positiivista asennetta, ja halua saavuttaa yhdessä tiimisi kanssa huipputuloksia!

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun palveluita tarjoava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla maailmanluokan asiakaskohtaamisia. Palvelutarjoamamme koostuu asiakaspalvelusta, puhelinmyynnistä ja kasvokkain tapahtuvasta myyntityöstä ja henkilöstövuokrauksesta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä noin 1400.

Meitä Sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne, halu kehittää itseämme ja auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Haluamme mahdollistaa työntekijöillemme joustavan työsuhteen, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Edustamme kotimaisia ja kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme. 🚲

✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto.

Kannattaa hakea heti!

Mikäli kysyttävää heräsi, tavoitat minut, Tanja M:n soittamalla tai laittamalla viestiä WhatsAppilla numeroon 0407147993. Haastattelen hakijoita jo hakuaikana. Jos minua ei saa heti kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää hakemuksesi kohdasta ”Hae työpaikkaa”.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Jyväskylä
Aloitus: Helmikuussa sovitusti.
Työaika: 20-40 h/vko
Työn kesto: vakituinen työ
Palkka: pohja 10,5 e/h + provisiot ja bonukset.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?