Myyjiä Keskisuomalaisen myyntitiimiin Jyväskylään!

original

Reippaita myyjiä Keskisuomalaisen myyntitiimiin!

Oletko reipas ja vuorovaikutuksellinen asennetyyppi, joka haluaa oppia uutta myynnin parissa? Hyvä, meillä on sinulle töitä! Etsinnässä avoin ja reipas persoona, joka ei pelkää ihmiskohtaamisia ja nauttii vuorovaikutuksellisesta juttelusta. Myynnissä myös asenne ratkaisee – muut opit saat meiltä!

Mistä on kyse?

Keskisuomalaisen myyntikonsepti kasvaa ja tästä syystä tarvitsemme reippaita myyjiä Jyväskylään. Tässä työssä myyt Keski-Suomen maakunnan päälehteä Keskisuomalaista painettuna printtimediana, kuten myös nykyaikaisena digiversiona. 

Keskisuomalaisen myyntipisteillä työ koostuu myynnin kuninkuuslajista, eli tarjontamyynnistä. Työtä tehdään kauppakeskuksissa, messuilla, koppapyörillä sekä erilaisissa tapahtumissa, kuten festareilla ja messuilla. Kesällä pääset edustamaan esim MM-ralleihin ja Suomipopeille, sekä muihin Jyväskylän seudun isoimpiin tapahtumiin! Yhteinen missiomme on ottaa Jyväskylän alue haltuun ja tehdä loistavaa tulosta! . 

Tässä työssä pääset myös tienaamaan!  Palkkasi koostuu kiinteästä pohjapalkasta 10,5 e/tunnille + provisiosta. Rainmakerilla työtehtäviin annetaan työsuhteen alussa kattava koulutus, joka on yhden kuukauden mittainen. Rainmakerin koulutusjakso on palkallinen. Koulutusjakson palkkaus on 85 % sovitusta pohjapalkasta. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti. Motivoivan provikkamallin avulla saat nostettua palkkapussisi uudelle levelille. Maksamme siis pohjapalkan päälle extraa jokaisesta tehdystä tilauksesta. Keskituntiansio nykyisillä myyjillämme on nyt yli 15 e/h. 

Pähkinänkuoressa, tarjoamme sinulle:

  • Joustavan, opettavaisen ja hauskan työn myynnin parissa
  • Vahvan ja ammattitaitoisen tuen kehittymiselle
  • Erityisen mahtavan työporukan ympärille
  • Merkityksellisen työtehtävän loistavien tuotteiden parissa
  • Hyvän palkan ja vakituisen työsuhteen.

Mitä odotamme sinulta:

Odotamme sinulta ennen kaikkea tavoitteellista, myynnillistä sekä positiivista asennetta, ja halua saavuttaa yhdessä tiimisi kanssa huipputuloksia!

Rainmaker – Mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme. 🚲

✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto.

Kannattaa hakea heti!

Mikäli kysyttävää heräsi, tavoitat Marian soittamalla tai laittamalla viestiä WhatsAppilla numeroon 0407147999. Haastattelen hakijoita jo hakuaikana. Jos minua ei saa heti kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää hakemuksesi kohdasta ”Hae työpaikkaa”.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Jyväskylä
Aloitus: Sopimuksen mukaan kesäkuun aikana
Työaika: 20-40 h/vko
Työn kesto: Vakituinen työ
Palkka: Pohja 10,5 e/h + provisiot ja bonukset

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?