Myyjiä Telian myyntitiimin aamuvuoroon!

original-1

Ovatko työkuviosi vielä avoinna? Kiinnostaisiko myyntiduuni mukavassa porukassa sopivalla kilpailuhenkisyydellä erinomaisten myyntituotteiden parissa? Entä kiinnostaako aamuvuoroihin painottuva 9-16 työ? Meillä on sinulle duuni – varmista paikkasi heti!

Rainmakerin Telian myyntitiimiin etsitään nyt uusia innokkaita vahvistuksia – meillä et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta, sillä uskomme että oikea hyvä asenne kantaa pitkälle! Tarjoamme sinulle erinomaisen perehdytyksen ja koulutuksen myyntiin, sekä myytäväksi tunnetun brändin kiinnostavan ja kattavan tuotevalikoiman. Työstä maksamme kiinteän pohjapalkan + motivoivan tulospalkkion, jolla voit tienata jopa 15 €/h. 

telia (2).jpg

Telian kuluttajamyynnissä 

kontaktoit puhelimitse kuluttaja-asiakkaita kartoittaen heidän tarpeitaan liittymiin, mobiililaitteisiin ja pienelektroniikkaan liittyen – Telian kattavasta tuotevalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotain kiinnostavaa. Tuotat asiakkaillesi lisäarvoa, joka näkyy positiivisesti myös myyntiluvuissasi!

Kuten jo aiemmin mainitsimme, meiltä saat myyntitalo Rainmakerin kattavan myyntikoulutuksen ja perehdytyksen uusiin tehtäviin, joten oikeastaan tarvitset vain hyvän asenteen ja innokkuuden uutta työtäsi kohtaan, meiltä saat muut tarvittavat opit myyntiin! 

Työstä maksetaan kiinteä 11,27 € /h pohjapalkka + myyntiprovisiot, joilla pääset keskimäärin noin 15€/h ansiotasoon – työtä tarjoamme 30-37,5 tuntia viikossa pääosin aamuvuorossa arkisin, halutessasi tarjolla on myös viikonloppuvuoroja. Osa-aikainen työ on myös mahdollista

Jos tavoitteenasi on kehittyä myyntityössä ja asiakkaiden kohtaamisessa, on meillä tarjota työtehtävä juuri sinulle. Etsimme tiimiimme ennen kaikkea menestyksennälkäisiä ihmisiä, joilla tavoitteet ohjaavat omaa tekemistä ja joilta löytyy myös pelisilmää tiimipeliin. Myyntityö antaa arvokasta tietoa sekä taitoja monelle eri työalalle, missä ikinä omat tavoitteesi sitten ovatkaan tulevaisuudessa. 

 

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. 

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Hae heti ja tule mukaan!!

Olen Maria Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita tehtävään jo hakuaikana. Mikäli haluat kehittyä myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilaiseksi ja motivoidut mahdollisuudesta hyviin tienesteihin, ole yhteydessä minuun WhatsAppin kautta numeroon 040 7147999 ja kerron sinulle lisää tehtävästä.

Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää hakemuksesi suoraan tehtävään kohdasta “Hae työpaikkaa”.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?