Myymälämyyjä DNA Kauppaan, Kuopio

original

Myymälämyyjä DNA kauppaan Kuopioon!

Kuka meistä ei pitäisi mieleenpainuvista kohtaamisista? Miltä kuulostaisi mahdollisuus päästä luomaan niitä itse?

Etsimme DNA kauppaan Kuopioon aktiivista, tavoitteellista ja myynnillistä myyjävahvistusta kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi DNA kaupan myyjänä on vastata DNA:n tuotteiden myynnistä, esillepanosta ja myymälän siisteydestä. Myymälässä sinun tehtäväsi on välittää mutkatonta palveluasennetta, tehokkuutta ja mieleenpainuvaa asiakaskokemusta. Pääsetkin siis tekemään aktiivista myyntityötä asiakkaiden yksilöllisissä tarpeissa avustamista unohtamatta.

Miksi työskennellä DNA:lla?

DNA:lla työskennellään sen eteen, että myös asiakkaiden arki olisi inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää. Onnistumme tässä, sillä perusolemuksemme DNA kaupassa on aina reipas ja valpas, paiskimme hommia pilke silmäkulmassa. Huolehdimme kaikki omalta osaltamme positiivisesta työilmapiiristä niin oman tiimin, kuin asiakkaidenkin parissa. Meillä on töissä hauskaa ja se saa näkyä myös asiakkaillemme!

Henkilöstömme lisäksi haluamme pitää hyvää huolta asiakkaistamme. Sinun onnistumistasi tehtävässäsi mitataan täten luonnollisesti asiakkaiden tyytyväisyydellä! DNA kaupalta saat vahvan tuoteportfolion ja innostavan brändin lisäksi suuren organisaation tuen ja koulutusta laitteisiin ja palveluihin liittyen.

Palkkaus on kannustava, jolloin pystyt omalla myynnillisellä otteellasi vaikuttamaan tuntuvasti omaan ansaintaasi, pohjautuen kuitenkin turvallisesti ICT-alan työehtosopimukseen (takuupalkka 13,04 e/h). Keskiansio myyjillä on ollut 2700 euroa/kk, mutta palkkiomallin myötä sinulla on mahdollisuus päästä tätäkin kovempiin tuloksiin.

Kannustavan palkkiomallin lisäksi pääset hyödyntämään muun muassa henkilökuntaedun DNA:n laite- ja palveluvalikoimaan sekä työsuhdepyöräedun.

Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä ja valittavalta henkilöltä tullaan tarkistamaan luottotiedot.

Halutessasi kuulla lisää olen WhatsApp-viestin päässä puh. 040 714 7999 / Maria, Rainmaker. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae heti!

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Kuopio
Työn aloitus: Sopimuksen mukaan
Työaika: 30-37,5 h/vko, myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Palkka: Pohja + provisio / takuupalkkana ICT-alan TES minimissään 13,04 €/h

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?