Myymälämyyjä Tampereelle Ideaparkkiin (Change Lingerie)

original-25

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä? Hyvä – jatkathan lukemista, sillä saatat olla juuri oikea henkilö Change-perheeseemme!

Haluamme vahvistaa CHANGE Lingerien Tampereen Ideaparkin tiimiä vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä motivoituvilla tekijöillä, jotka syttyvät asiakastyöstä, tavoitteiden saavuttamisesta, sekä tiimin auttamisesta tavoitteiden saavuttamisessa. Tehtävänäsi Changen myyjänä on vastata osaltasi myymälän myynnistä, ihanien tuotteiden esillepanosta, siisteydestä ja ennen kaikkea – unohtumattomasta asiakaspalvelusta. 

Changella työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava henkilöstömme sen mahdollistaja. Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset.  

Haemme nyt vakituista myyjää Tampereen Ideaparkin myymälään. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Palkkaus on kaupan alan TES. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä. 

Miltä kuulostaa? Tuntuuko sinusta, että saisit osaamisesi käyttöösi Changella? Mikäli tuntuu, kerro se meille jo hakuvaiheessa jättämällä tehtävään kohdennettu hakemus oheisen linkin kautta.

Halutessasi kuulla lisää meiltä, olemme WhatsApp viestin päässä arkisin klo 8-16:00 välisenä aikana +3580404845755 / Lauri, Rainmaker rekrytointi. 

Tehtävän perustiedot:
Paikkakunta: Tampere, Ideapark (Lempäälä)
Työaika: Sopimuksen mukaan. Vuorot myymälän aukioloaikojen puitteissa.
Kokemus: Kokemus vastaavista myyntitehtävistä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee.
Työn kesto: vakituinen työsuhde, 15-20h/vko
Palkka: Kaupan alan TES + mahdolliset bonukset 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?