Myymälänhoitaja CHANGE Lingerie -myymälään (Espoo, Iso Omena)

original

Suhtaudutko esihenkilötyöhön ja myyntiin intohimolla? Onko sinulla kyky ja halu parantaa myymälän työntekijä- ja asiakaskokemusta ja onko tavoitteenasi päästä luotsaamaan omaa myymälää erikoiskaupan alalla? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö myymälänhoitajan tehtävään Kauppakeskus Iso Omenan myymälässä!

Changen myymälänhoitajana olet myymälän sydän, joka kantaa vastuun asiakaspalvelun laadusta ja myymälänsä myynnin kasvusta. Erikoiskaupan KPI-mittarit, niiden avulla johtaminen, sekä oman tiimin motivointi, ovat sinulle sujuva osa päivittäistä työtäsi.       

Toivomme, että sinulle on tärkeää jatkuva kehittyminen ja sytyt asiakastyöstä, sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Menestymistäsi edesauttaa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin palo kehittyä työssä ja auttaa tiimiläisiäsi kehittymään erikoiskaupan ammattilaisiksi.  

Työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava henkilöstömme sen mahdollistaja. Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset. Pääset työskentelemään tiiviissä Change-yhteisössä, jossa työskennellään yhteisten tavoitteiden eteen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika myymälänhoitajana on 37,5h/vko, kuitenkin joustaen tarvittaessa tilanteen mukaan. Työskentely tapahtuu myymälän aukioloaikojen puitteissa arkisin ja viikonloppuisin. Meillä on käytössä sopimuspalkka, mietithän siis palkkatoiveesi valmiiksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.   

HAKU KÄYNNISSÄ

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko Sinusta, että saisit käyttöösi sen Changella? Jätä hakemuksesi tehtävään ”lähetä hakemus” -hakulinkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jos sinulla herää kysymyksiä, niin olethan minuun yhteydessä! Tavoitat minut puhelimitse numerosta +35840 714 7993/ Tanja M. Aina voit myös laittaa whatsapp-viestin samaan numeroon tai laittaa sähköpostia osoitteeseen tanja.myllyla@rainmaker.fi. 

Tehtävän perustiedot: 

Paikkakunta:  Espoo (Kauppakeskus Iso Omena)

Työaika: 37,5 h /vko.  

Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde 

Palkka: Sopimuspalkka +mahdolliset bonukset 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?