Myymälänhoitaja CHANGE Lingerie myymälään (Redi, Helsinki)

original-1

Suhtaudutko esimiestyöhön ja myyntiin intohimolla? Onko sinulla kyky ja halu parantaa myymälän työntekijä- ja asiakaskokemusta ja onko tavoitteenasi päästä luotsaamaan omaa myymälää erikoiskaupan alalla? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö Redin kauppakeskuksessa olevan myymälän myymälänhoitajaksi! Changen myymälä tulee muuttamaan Redissa entistä paremmalle sijannille, mikä tuo oman upean lisän tähän tehtävään!

Changen myymälänhoitajana olet myymälän sydän, joka kantaa vastuun asiakaspalvelun laadusta ja myymälänsä myynnin kasvusta. Erikoiskaupan KPI-mittarit, niiden avulla johtaminen, sekä oman tiimin motivointi, ovat sinulle sujuva osa päivittäistä työtäsi.       

Toivomme, että sinulle on tärkeää jatkuva kehittyminen ja sytyt asiakastyöstä, sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Menestymistäsi edesauttaa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin palo kehittyä työssä ja auttaa tiimiläisiäsi kehittymään erikoiskaupan ammattilaisiksi.  

Työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava henkilöstömme sen mahdollistaja. Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset. Pääset työskentelemään tiiviissä Change-yhteisössä, jossa työskennellään yhteisten tavoitteiden eteen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika myymälänhoitajana on 37,5h/vko, kuitenkin joustaen tarvittaessa tilanteen mukaan. Työskentely tapahtuu myymälän aukioloaikojen puitteissa arkisin ja viikonloppuisin. Meillä on käytössä sopimuspalkka, mietithän siis palkkatoiveesi valmiiksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian).

HAKU KÄYNNISSÄ
Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko Sinusta, että saisit käyttöösi sen Changella? Mikäli vastasit kyllä, niin jätä hakemuksesi tehtävään hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Halutessasi kuulla lisää tehtävästä, tavoitat minut parhaiten WhatsAppilla tai soitolla numerosta 040 484 5755 / Lauri. 

Etenemme haussa jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää siis heti, kun vaan voit! 

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta:  Helsinki (Kauppakeskus RedI)
Työaika: 37,5 h /vko. 
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
Palkka: Sopimuspalkka +mahdolliset bonukset 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?