Myynnillinen asiakaspalvelija energia-alalle Jyväskylään!

original

⚡️Oletko valmis loistamaan asiakaspalvelun energiakentässä?⚡️

Haluatko monipuolisen työn, jossa pääset auttamaan kuluttajia arjen tärkeimmässä asiassa eli energiassa? Kiinnostaisiko sinua toimia ensiluokkaisena asiakaspalvelun ja myynnin supernovana? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Jyväskylässä aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jotka virtaavat positiivista energiaa asiakaspalvelussa. Olet valmis tuottamaan erinomaista asiakaskokemusta ja toivomme, että innostut myös myynnillisistä tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja vaihtelevan työn joustavilla työajoilla sekä koulutusjakson jälkeen mahdollisesti osittaisella etätyömahdollisuudella.

Mistä tässä työssä on kyse?

Pääset monikanavaisesti toimimaan ensimmäisenä yhteydenottopisteenä asiakkaille puhelimitse ja sähköpostitse vastaten salamannopeasti kysymyksiin energiaan liittyvistä asioista, kuten sähkösopimuksista, laskutuksesta, häiriötilanteista ja muiden palveluiden päivityksistä. Sen lisäksi, että pääset sytyttämään uusia asiakassuhteita, huolehdit nykyisten asiakkaidemme loistosta tarjoamalla heille parasta mahdollista palvelua. Asiakkaan nykytarpeiden kartoitus on tärkeää onnistuneen asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi. Työnkuvaan kuuluvat myös monipuoliset sopimuksiin ja asiakkuuksiin liittyvät back office tehtävät, joissa tarvitaan ratkaisukeskeistä otetta.

Työ alkaa palkallisella perehdytysjaksolla ja tämä voikin olla ensikosketuksesi asiakaspalvelutehtäviin. Ylläpidämme tiimimme osaamista erilaisten koulutusten avulla, joten pääset kehittymään ja laajentamaan osaamistasi työsuhteesi aikana.

Mitä odotamme sinulta?

🌞 Aurinkoista persoonallisuutta. Kokemus myynnin ja asiakaspalvelun työtehtävistä helpottaa toki työn omaksumista.

🔋 Innostuneen otteen energia-alaa kohtaan ja avoimen asenteen uuden oppimiselle – koulutamme sinut hyvin.

🔌 Tietoteknisen kyvykkyyden sekä halun tuottaa asiakkaalle laadukasta palvelua.

💡 Hyvän suomen kielen taidon sekä katsomme eduksi myös englannin kielen taidon.


Mitä tarjoamme?

  • Mahdollisuuden työskennellä alalla, joka on täynnä mahdollisuuksia. Jokainen kuluttaja tarvitsee energiaa. Työ on siis aidosti merkityksellistä!
  • Innostavan ja tukevan ilmapiirin, jossa jokainen ääni ja idea ovat arvokkaita.
  • Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin etujen kautta.
  • Kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden vaikuuttaa tähän provisioiden kautta.
  • Mukavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Rainmakerillä etätyötä hyödynnetään 20-50% työajasta joustavan ja toimivan tekemisen mahdollistamiseksi.
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa asiakaspalvelijana ammattilaisten kanssa.

Rainmaker – mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme. 🚲

✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto.


Tule mukaan ja ole osa tulevaisuuden tarinaa – yhdessä loistamme kirkkaammin! ✨

Voit jättää meille hakemuksesi kohdasta “Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Paikkakunta: Jyväskylä.

Aloitus: Sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa.

Palkkaus: 12€/h + kannustemalli. Etsimme motivoituneita työntekijöitä, jotka ovat innostuneita kehittymään ja oppimaan uutta! Rainmakerilla työtehtäviin annetaan työsuhteen alussa kattava koulutus, joka on yhden kuukauden mittainen. Rainmakerin koulutusjakso on palkallinen. Koulutusjakson palkkaus on 85% sovitusta pohjapalkasta. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti.

Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva

Työaika: 18-37,5h/viikko. Työtä tehdään arkisin, sekä kiertävästi viikonloppuvuoroja.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?