Myyntineuvottelija, Ilmarinen

original

Mikäli olet elementissäsi myyntityössä ja mietit seuraavaa askelta urapolullasi, olet löytänyt etsimäsi! Haemme nyt Ilmariselle uusasiakashankintatiimiin uusiasiakashankinnasta innostuneita ja kiinnostuneita tekijöitä myyntineuvottelijan rooliin.

Etsimämme henkilö ymmärtää pitkäjänteisen ja määrätietoisen työn asiakashankinnan takana sekä aktiivisen työotteen merkityksen myyjän työssä.

ILMARINEN

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.

TEHTÄVÄN SISÄLTÖ

Myyntineuvottelijan tehtävänkuvaan kuuluu uusien asiakkaiden hankinta osana uusiasiakashankintatiimiä. Myyntityötä teet sekä uusille aloittaville yrittäjille ja työnantajille sekä muissa eläkeyhtiöissä asiakkaina oleville mikroyrityksille. 

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa myynnillistä osaamista, aktiivista työskentelyotetta sekä ymmärrystä volyymipainoitteiseen työntekoon uusasiakashankinnassa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja haastavan roolin, sekä hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan palkkaan omalla myyntityölläsi. Kilpailukykyinen palkka muodostuu pohjapalkasta ja provisiomallista. Voit työskennellä tässä roolissa joustavasti etänä sekä Ilmarisen toimistolla Ruoholahdessa.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Myyjänä olet päämäärätietoinen, oivallat asiakkaan tarpeet ja osaat ratkaista ne aktiivisella otteella. Haasteet ja tulostavoitteet näet mahdollisuutena eikä paineen alaisena työskentely aiheuta sinulle harmaita hiuksia.

Helposti lähestyttävyys, erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky keskustella luontevasti uusien yrittäjien kanssa sekä hyvä ihmistuntemus auttavat sinua onnistumaan työssäsi päivittäin, kun käyt keskusteluja potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus).

Työsuhde solmitaan Rainmakerin ja työntekijän välille.

HAKU KÄYNNISSÄ

Hae työpaikkaa oheisesta hakulinkistä. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, tavoitat  rekrytoijan (Hanna-Mari) soittamalla ma-pe klo 9.00-16.00 numerosta  +358407147991 tai sähköpostitse hanna-mari.kiljunen@rainmaker.fi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työaika: Kokoaikainen työ (38h/vko)

Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Palkka: Pohjapalkka sekä provisiomalli

Tutustu Ilmariseen tarkemmin www.ilmarinen.fi.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?