Myyntineuvottelijaksi Hesarille Espanjaan, Torreviejaan.

original-6

Miltä kuulostaisi mahdollisuus nauttia pitkästä kesästä ja auringinvalosta? Suomen kesä on lyhyt ja talvisesonki pitkä. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus jättää sateet ja kaamos väliin ja nauttia ympärivuotisesta kesästä Espanjassa!

Me Rainmakerillä etsimme taas uusia Myyntineuvottelijoita Espanjan auringon alle Torreviejaan Sanoman tuotteiden puhelinmyyntitehtäviin. Tarjoamme sinulle hyvät työajat, kattavan perehdytyksen myyntitehtäviin, sekä tietenkin kannustavan palkkamallin. 

Rainmakerin Sanoman Myyntineuvottelijana

tehtäviisi kuuluu kontaktoida Sanoman tuotteiden aikaisempia tilaajia ja rohkaista heitä uusimaan tilauksensa ja tilaamaan lisätuotteita. Pääset myös kontaktoimaan kokonaan uusia asiakkaita ja esittelemään heille Sanoman hyvin tunnistettavaa tuotevalikoimaa, josta löytyy jokaiselle jotain kiinnostavaa luettavaa! Sanomalehdet tuovat sisältöä elämään – kertoo tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat jutut sekä tarjoaa hyödyllisimmät palvelut.

Työssä onnistumiseen tarvitset positiivisen asenteen ja halun onnistua – me koulutamme sinut myyntiin ja Sanoman tuotteisiin sekä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä edelleen Rainmakerin sisällä huippumyyjäksi. Sinulta odotamme täsmällisyyttä, huolellisuutta sekä kykyä työskennellä avokonttorissa. Tiimi tukee viihtymistäsi ja menestymistäsi työssä – mm. yhteiset myyntikisat tuovat mielenkiintoa ja positiivista virettä arkeen.

Työpäivän kesto on 6 tuntia, joten sinulle jää myös hyvin aikaa espanjalaiseen elämänmenoon. Ilmasto Torreviejassa on mitä mahtavin, aurinkoisia päiviä on vuodessa yli 300 ja vesisateita vain harvoin. Vieressä sijaitsevat suolajärvet tekevät ilmastosta myös todella terveellisen. 

Palkkamalliimme kuuluu peruspalkka + myyntiprovisiot. Meillä keskimääräinen ansiotaso on noin 1600 e/kuukaudessa ja ahkeralla työskentelyllä voit ansaita helposti yli 2000 e/kuukaudessa. 

Tiesitkö, että Torreviejassa elinkustannustaso (vuokra, elintarvikkeet, ravintolat) on jopa 20–40 % pienempi, kuin esimerkiksi Fuengirolan alueella? Suomeen verrattuna tämä tarkoittaa reilusti yli 50 % pienempää elinkustannustasoa.

Sanoma
Sanoma tarjoaa monipuolista ja ajankohtaista tietoa, elämyksiä ja viihdettä sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa ja mobiilissa. Sanoman mediat tavoittavat päivittäin lähes kaikki suomalaiset.  Sanomalaiset ovat mukana niin ihmisten arjessa kuin juhlassa sekä vaikuttavat ihmisten valintoihin ja käsitykseen maailmasta. Sillä on merkitystä.

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. 

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Kiinnostuitko?  

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen meillä Rainmakerilla? Mikäli tuntuu, kerro se meille jo hakuvaiheessa, me haluamme kuulla! Halutessasi kuulla lisää meiltä saat meihin parhaiten yhteyden WhatsApp viestin muodossa +358407147996 / Kirsi. 

Kotisivujemme kautta pääset myös tutustumaan Torreviejan toimistoomme, sekä katsomaan videotervehdyksestä miten Sanoman tiimissä viihdytään.

Lue lisää Rainmakerin Torreviejan toimipisteestä.

Paikkakunta: Torrevieja

Aloitus: 3.1.2023

Työajat: 30 h/vko

Palkka: 1000 e/kk + provisio

Osoite: Travesia José Huertas Morion 2 Local 3 y 4, 03181 Torrevieja, Alicante, Spain

 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?