Myyntipäällikkö, MediaMix

original

Sinustako seuraava menestyvä myyntipäällikkömme? Liity Mediamixin porukkaan!

Haluatko olla osa menestyksekästä tiimiä, joka tarjoaa ulkomainontaan huippuluokan mainospaikkoja? Etsimme nyt kunnianhimoista ja tuloshakuista myyntipäällikköä täysipäiväiseen työhön Mediamixille.

Miksi valita Mediamix?

Mediamix on vankkumaton edelläkävijä mainospalveluiden tarjoajana. Mainospintamme mahdollistavat brändeille, tuotteille ja yrityksille huippuluokan näkyvyyden ja ne tavoittavat suuret yleisömäärät lyhyessä ajassa. Mainospaikat sijaitsevat keskeisillä ja vilkasliikenteisillä kaupunkialueilla, tavoittaen autoilijat, pyöräilijät ja jalankulkijat. Liity joukkoomme niin pääset tarjoamaan jotain tavallisesta poikkeavaa ja huomiota herättävää mainontaa asiakkaille!

Tehtävänkuvaus:

Myyntipäällikkönä toimit itsenäisesti myyntijohdon alaisuudessa ja hoidat myyntiprosessin alusta loppuun. Työ on joustavaa, vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Tehtävässäsi pääset suunnittelemaan ulkomainonnan kampanjoita yhdessä asiakkaan kanssa – myös jälkimarkkinointi kampanjan jälkeen on olennainen osa työtäsi. Vastaat työssäsi sinulle nimettyjen asiakkuuksien tuloksellisesta hoitamisesta, ja heidän liiketoimintansa kehittämisestä mm. bussimainonnan keinoin. Tehtävä tulee myös muotoutumaan valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Tarjoamme:

Loistavat jättimainospinnat: mm. Helsingissä ja Tampereella sijaitsevat, jopa 800m2 kokoiset jättimainospaikkamme eivät jää keneltäkään huomaamatta.

Laaja palveluvalikoima: Tarjoamme sekä liikkuvia että kiinteitä ulkomainospaikkoja valtakunnallisiin ja alueellisiin kampanjoihin. Välinevalikoimaamme kuuluvat digitaaliset näytöt, jättipinnat, parkkihallit sekä ulkomainonta asuntomessuilla.

Paikan menestykkäässä ulkomainosyhtiössä: Mediamix on osa Ulkomainosyhtiö Kenguru Mediaa, joka on Suomen suurin perinteisen ulkomainonnan tarjoaja. Kengurun valikoimasta löytyvät mm. valtakunnallinen bussi- ja lyhtypylväsmainonta.

Mitä odotamme sinulta?

– Tavoitteellinen ja tuloksellinen asenne tekemiseen

– Kyky toimia tiimipelaajana sekä itsenäisesti

– Kommunikaatio- ja neuvottelutaidot

– Ulospäinsuuntautunut persoona

Oletko sinä oikea henkilö tehtävään?

Etsimme henkilöä, jolla on intohimo myyntityötä kohtaan ja halu menestyä. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen ja tuen tehtävään.

Kuulostaako työnkuva kuin sinulle tehdyltä? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.5. ja kerro, miksi juuri sinä olisit loistava lisä tiimiimme. Liity joukkoomme ja ota ensimmäinen askel kohti menestyksekästä uraa mainosalan ammattilaisena!

Työn kesto: vakituinen
Työaika: kokopäiväinen
Työn alku: sopimuksen mukaan
Toimipaikka: Helsinki

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Moona Parviainen, HR & rekrytointi
p. 0405593424
moona.parviainen@divestgroup.fi

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?