Nykyaikainen B2B-ratkaisumyyjä (Etelä-Suomi), Lumme Energia

original

Sinä, jolta löytyy jo näyttöjä yritysmyynnin tehtävissä, on ymmärrys nykyteknologiaan sekä palava halu löytää oikeanlaiset ratkaisut yritysasiakkaille, jatka lukemista. Me nimittäin etsimme Lumme Energialle vakituiseen työsuhteeseen B2B-myyjää energiapalveluratkaisuihin.

Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin™ eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Lumme Energian yritysmyyntiedustajana astut mukaan uuteen aikakauteen, tarjoten asiakkaille muun muassa huippulaadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä ja sähköauton latauspisteitä. Teet vaikutuksen ympäristötietoisiin asiakkaisiin, joita ovat muun yritykset ja kunnat, tarjoamalla heille ratkaisuja, jotka säästävät sekä rahaa että ympäristöä.

Työnkuvassasi hoidat kokonaisvaltaisesti myyntiprosessiin alusta loppuun. Etsit ja tavoitat potentiaaliset asiakkaat, joille osaat esitellä asiantuntevalla otteella heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat ratkaisut. Viet myyntiprosessin ammattitaidolla maaliin tekemällä tarjoukset ja viemällä ne lopulta kaupaksi asti.

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Innostava ja vastuullinen työympäristö ja -porukka: Lumme Energia panostaa työympäristöön ja työntekijöiden hyvinvointiin tarjoten innostavan ja kannustavan ilmapiirin. Lisäksi tarjoamme työntekijöiden hyvinvointiin ePassi Flexin.
 • Huippulaadukkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet ja palvelut: Myytävät tuotteet ja palvelut, kuten sähkö, aurinkopaneelit ja latauspisteet, ovat huippulaatuisia ja samalla ympäristöystävällisiä.
 • Kannustava palkkamalli: Tarjoamme myyntiedustajille kannustavan palkkamallin. Pohjapalkka on 3000 €, ja lisäksi myyntiedustajille maksetaan provisiot kannustavan provisiomallin mukaan sekä maksetaan mahdolliset kilometrikorvaukset. Uskomme, että vahvalla, päämäärätietoisella tekemisellä pääset 5000 euron kuukausiansioihin, mutta parhaat myyjät yltävät paljon pidemmällekkin.
 • Lisäksi työssä on erinomaiset etenemismahdollisuudet, sillä kasvavassa työympäristössä on mahdollista edetä uralla ja löytää uudenlaisia vastuunkuvia omassa työssä. Lisäksi tarjolla on joustavat työajat, mikä mahdollistaa tasapainon omassa elämässä.

Mitä me toivomme sinulta?

 • Aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä yritysmyynnin tehtävistä. 
 • Katsomme teknisen osaamisen sekä aikaisemman työkokemuksen energia-alalta eduksi (mm. sähkö- ja talotekninen osaaminen tai rakennusala)
 • Ymmärrys nykypäivän somenäkyvyydestä sekä omasta brändistä myyjänä. 
 • Positiivinen ja rehellinen asenne
 • Ennen kaikkea motivaatiota rikkoa myyntiennätyksiä ja saavuttaa ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet
 • Itseohjautuvuutta, dynaamisuutta, hyvää tilannetajua sekä paineensietokykyä
 • Ajokortti ja oma auto

Mitä seuraavaksi?

Voit jättää meille hakemuksesi kätevästi kohdasta “Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten kannattaa hakea tehtävää mahdollisimman pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työsopimus solmitaan työntekijän ja Rainmakerin välille.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä rekrytoijaamme Oodiin, jonka tavoitat niin puhelimitse (040 7147990) kuin sähköpostitse (oodi.aaltonen@rainmaker.fi) 

lumme-logo.jpg

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?