Opiskelijoita iltavuoroon kauppakeskukseen

original

Ständimyyjän työ myyden Sanoman tuotteita

 

SanomaTuotteet.JPG

 

SANOMA – Suomen suurin mediayhtiö


Sanoma tarjoaa tietoa, elämyksiä ja viihdettä sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa ja mobiilissa. Tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Sanomalaiset ovat mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, ja vaikuttavat ihmisten valintoihin ja käsitykseen maailmasta – Sillä on merkitystä.

 

Työn kuvaus:

Asiakkaiden palvelua ja myyntityötä, jossa pääset tarjoamaan markkinoiden johtavia tuotteita, jotka näkyvät, kuuluvat ja herättävät tunteita! Tässä työssä parasta on yhteisö ja mahtava tiimihenki. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti.

Työ on Sanoman monikanavaisten tuotteiden myymistä yhtiön myyntipisteillä yhdessä kunnianhimoisen ja vauhdikkaan tiimin kanssa. Aikaisempaa kokemusta myynnistä et välttämättä tässä tarvitse, sillä me perehdytämme sinut työhön.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan myyntivalmennuksen
 • Oppia ihmisten kohtaamisesta, josta hyödyt pitkälle tulevaisuudessasi
 • Joustavat työajat. Voit tehdä työtä tilanteestasi riippuen 15-40h/vko, joten työ sopii mainiosti myös opintojen tai toisen työn oheen!
 • Mahtavan työporukan ja hyvän palkan
 • Palkkaus on 9€/h + myynnistä ansaitsemasi provisio. Keskimäärin tässä työssä ansaitaan 15€/h, omalla tekemiselläsi huomattavasti suurempiinkin tuntipalkkoihin – palkkasi on omissa käsissäsi!
 • Mahdollisuus työskennellä kevytyrittäjänä!
 • Sanoman digilukuoikeudet
 • Ruutu + palvelun
 • Tiimiraha, jonka yhteisestä käytöstä voitte päättää tiimeissä itsenäisesti

  Toivomme sinulta:

  • Halua päästä tuottamaan laadukkaita asiakaskohtaamisia
  • Intoa oppia kasvotusten tapahtuva myyntityö
  • Hyvän asenteen ja pilkettä silmäkulmassa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

  Rainmakerilla on nyt myös mahdollista tehdä töitä Sanoman kohtaamispalveluissa kevytyrittäjänä! Kysy tästä mallista lisää meidän rekrytoijaltamme! 😎

   Rainmaker työnantajana

   Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

   Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

    

   💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

   ✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

   ✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

   ✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

   ✅ Kattava työterveys

    

   Haku on nyt käynnissä

   Olen Maria Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita tehtävään jo hakuaikana. Mikäli nautit ihmisten kohtaamisesta monikanavaisessa ympäristössä ja motivoidut mahdollisuudesta hyviin tienesteihin, voit jättää hakemuksen suoraan tehtävään kohdasta ”Hae työpaikkaa” tai jos sinulla on jotain kysyttävää tehtävästä niin ole minuun yhteydessä WhatsAppin kautta tai soittamalla minulle numeroon 0407147999. Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian.

    

   Tehtävän perustiedot:

   Paikkakunta: Tampere
   Aloitus: sopimuksen mukaan
   Työaika: 15-40 h/vko
   Työn kesto: vakituinen työ
   Palkka: pohja 9e/h+provisiot ja bonukset.

    

   Edellytämme tehtävässä 18 vuoden ikää.

    

   nick-decorte-353474_mod
   Ota yhteyttä

   Rainmaker

   Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?