Osa-aikaisia asiakaspalvelijoita Sanoma Medialle, Jyväskylä

original

Haluatko kerryttää kokemusta asiakaspalvelusta, media-alan tuntemusta tai kenties hankkia mukavan työn opintojen oheen? Jatka lukemista – tämä voi olla juuri sinun paikkasi!

Olet varmasti kokenut joskus niin hyvää asiakaspalvelua, että olet jäänyt miettimään, miksei tällaista palvelua saa aina?

Jos haluat tuottaa juuri tällaista palvelua mediapalvelujen ytimessä, tässä on siihen erinomainen mahdollisuus! Etsimme muutamaa uutta huipputyyppiä vahvistamaan Jyväskylän tiimiämme. Tehtävä sopii erinomaisesti vaikkapa opintojen oheen tai muun osa-aikatyön rinnalle – toki työ on helposti yhdistettävissä monenlaisiin elämäntilanteisiin.

OLETKO SINÄ TULEVA ASIAKASPALVELIJA SANOMA MEDIALLA?

Mistä tässä on kyse?

Palvelemme eri paikallismedioiden, kuten Helsingin Sanomien, Aamulehden ja Satakunnan Kansa Länsi-Suomen kuluttaja-asiakkaita heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa liittyvissä asiakaspalvelukontakteissa. Ratkaisemme asiakkaan yhteydenoton taustalla olevan juurisyyn ja tarjoamme tarvekartoitukseen perustuen asiakkaalle Sanoman muita tuotteita ja palveluita. Palvelemme asiakkaita monikanavaisesti puhelimessa, chatissa ja sähköpostilla.

SanomaTuotteet.JPG

Myynnillisyys on osa asiakaspalveluamme, ja voit kasvattaa lisämyynnillä, mutta myös tehokkaalla tekemisellä palkkaasi merkittävästi. Työssä pääset nauttimaan myös onnistumisista, kun löydät asiakkaalle häntä parhaiten palvelevat ratkaisut. Sanomalla on Suomen rakastetuimmat mediabrändit ja se on mukana jokaisen suomalaisen elämässä – työsi siis näkyy ja vaikuttaa laajasti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän tavoitteellisessa ja kannustavassa ympäristössä. Autamme sinut alkuun ja varmistamme vierestä, että pystyt kehittymään työssäsi ja pääsemään sinulle asetettuihin tavoitteisiin. Etsimme motivoituneita työntekijöitä, jotka ovat innostuneita kehittymään ja oppimaan uutta! Rainmakerilla työtehtäviin annetaan työsuhteen alussa kattava koulutus, joka on yhden kuukauden mittainen. Rainmakerin koulutusjakso on palkallinen. Koulutusjakson palkkaus on 85 % sovitusta pohjapalkasta. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti. Työvuoroja tarjoamme 2-4 päivänä viikossa painottuen alkuviikkoon. Myös viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Pyrimmekin mahdollistamaan sinulle tilaisuuden yhdistää joustavasti esimerkiksi työt ja opinnot työajan ollessa 15-30 h/vko. Työn alkaessa toivomme sinun kuitenkin pystyvän sitoutumaan täysipäiväiseen koulutukseen ensimmäisen kahden viikon ajaksi.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta positiivista ja iloista asiakaspalveluasennetta, sekä kykyä selvittää ja ratkoa asiakkaiden ongelmia ja haasteita. Ymmärrät, että työ nykyaikaisessa asiakaspalvelukeskuksessa on ajoittain hektistä, joten hioudut paineen alla timanttiseksi asiakaspalvelijaksi. Olet positiivinen tiimin jäsen, joka kannustaa ja innostaa kollegoitaan. Huomioithan, että tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Rainmaker = Mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme. 🚲

✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto.

Heräsikö kiinnostuksesi? Voit jättää meille hakemuksen kohdasta ”Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kääntyä rekrytoijamme Marian puoleen. Hänet tavoitat numerosta 040 714 7999, myös WhatsAppissa.

Perustiedot:

Aloitus: 9.9.2024
Paikkakunta:
Jyväskylä + hybridityö perehdytyksen jälkeen
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva.
Työaika: 15-30 h/vko. Pääsääntöisesti työvuorot sijouttuvat arkeen klo 8-16.30.
Palkkaus:
12 €/h + tehokkuuteen, laatuun ja lisämyyntiin perustuva palkkiomalli. KTA noin 14 e/h.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?