Pääkirjanpitäjä (KLT), Online Accounting, Helsinki

original-17

Online Accounting J&K Oy on voimakkaasti kasvava, vuonna 2012 perustettu täyden palvelun tilitoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevia, laadukkaita ja liiketoimintalähtöisiä tilitoimisto- ja konsultointipalveluja. Käytämme tehokkaita sähköisiä työvälineitä ja olemme sähköisen taloushallinnon kiistaton edelläkävijä. Taloushallinnon sähköistämisen toteutamme markkinoiden johtavilla Netvisor-, Procountor -ja Fennoa ohjelmistoilla. Olemme osa Talousverkko-ketjua. https://www.talousverkko.fi/

Hei taloushallinnon ammattilainen! Etsitkö erinomaista talous- ja kirjapitoalan työnantajaa, jonka asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä? Ovatko loistava työilmapiiri, hyvä ryhmähenki ja konkreettiset oman osaamisen kehittämismahdollisuudet sinulle tärkeitä työelämän menestystekijöitä? Hyvä! Jatka lukemista.

Online Accounting J&K Oy etsii timanttisen tiiminsä lisävahvistukseksi

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ (KLT)

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäkeen / etätyöhön. Tehtävässä tulet vastaamaan itsenäisesti asiakkaidesi kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin asti. Pääset myös työskentelemään konsernikirjanpidon, sisäisen raportoinnin ja automatisaatioon liittyvien tehtävien parissa. Tehtäväsi tulee kokonaisuudessaan muokkautumaan osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. Pääset osaltasi myös vaikuttamaan, minkälaiseksi asiakaskuntasi muodostuu.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/tradenomi) ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä KLT tutkinto. Käyttämiemme ohjelmien (Procountor, Netvisor, Fennoa) käyttökokemus on eduksi, mutta ei pakollista. Toivomme, että taloushallinnon lisäksi asiakaspalvelu ja asiakkaidemme kanssa yhteistyön tekeminen ovat lähellä sydäntäsi. Englannin kielen taito on sinulle eduksi, sillä palvelemme myös kansainvälisiä asiakkaitamme.

Loistava työilmapiiri on meille tärkeä asia, ja toivomme, että edistät positiivisella asenteellasi ryhmähenkeämme entisestään. Saat työkavereiksesi 6 huumorintajuista taloushallinnon ammattilaista, joiden kanssa pääset kehittämään eteenpäin sekä omaa osaamistasi että yritystämme. Tuemme oppimisen taitoja, asiantuntijanakasvamista ja mahdollistamme huippuluokan asiakaskokemuksen yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa.

Arvostamme taitoasi tehdä töitä sekä itseohjautuvasti, että yhdessä tiimisi kanssa. Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja siihen, ettei kukaan ole taidoiltaan koskaan täysin valmis. Siispä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa omassa vauhdissasi toivomaasi suuntaan monipuolisten työtehtävien ja erilaisten koulutusten myötä. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus kehittyä myös toimistopäällikön rooliin, mikäli tällainen urapolku sinua kiinnostaa.

Meille on tärkeää, että töissä on hauskaa ja että töihin on mukavaa tulla. Luotamme työntekijöihimme ja heidän ammattitaitoonsa, mikä näkyy todella joustavina etätyömahdollisuuksina ja vapautena suunnitella omaa työtä. Kokeneen KLT kirjanpitäjän palkkaus tulee olemaan alkaen 4000 €/kk. Lisäksi meillä on käytössä kannustinjärjestelmä sekä kattavat henkilöstöedut.

Kuulostavatko työnkuva ja kulttuurimme sellaiselta, että voisit viihtyä meillä? Jos tunnistit ilmoituksesta itsesi, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille 15.12. mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Työn kesto: vakituinen
Työaika: kokopäiväinen
Työn alku:
sopimuksen mukaan
Toimipaikka:
Helsinki

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Salla Sironen, HR
040 350 6439
salla.sironen@divestgroup.fi

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?