Paikallinen yritysmyyjä, Telia B2B

original-8

Mikäli olet elementissäsi myyntityössä ja mietit seuraavaa askelta urapolullasi, olet löytänyt etsimäsi! Haemme nyt laajentuvaan B2B-konseptin asiantuntijajoukkoomme yritysmyyjää vastaamaan Telian yritysmyynnistä ja asiakkuuksista paikallisesti.

Etsimämme henkilö ymmärtää pitkäjänteisten asiakassuhteiden merkityksen ja hallitsee asiakastyön ensikohtaamisesta aina after sales -palveluihin saakka.

TEHTÄVÄN SISÄLTÖ

Paikallisen yritysmyyjän tehtävänkuvaan kuuluvat tapaamisten sopiminen, käynnit asiakkaalla tai etätapaamisten pitäminen, ratkaisujen myynti sekä suurien kokonaisuuksien hallinta.

Myytäväksesi saat erinomaisen laajan tuotevalikoiman, josta löytyy jokaisen yrittäjän tarpeisiin laadukkaat ratkaisut. Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja haastavan roolin, sekä hyvät etenemismahdollisuudet ja urapolun Telialla. Erittäin kilpailukykyinen palkka muodostuu pohjapalkasta ja provisiomallista. Voit työskennellä joustavasti myös etänä.

TELIA, REINVENTING BETTER CONNECTED LIVING

Telia luo ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja olla yhteydessä toisiinsa missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat Telian toiminnan ytimessä. Tämän lisäksi Telia on digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten TV & Media, Internet of Things, datakeskukset, älykäs liikenne tai Digital Identity ja osaksi tätä matkaa Telia etsii joukkoonsa digitaaliseen liiketoimintaan intohimoisesti suhtautuvia ja tavoitteellisia ihmisiä.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Ratkaisukeskeisenä myyjänä olet päämäärätietoinen, oivallat asiakkaan tarpeet ja osaat ratkaista ne aktiivisella otteella. Onnellinen asiakas on sinulle sydämen asia. Haasteet ja tulostavoitteet näet mahdollisuutena eikä paineen alaisena työskentely aiheuta sinulle liikaa harmaita hiuksia.

Helposti lähestyttävyys, erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky keskustella luontevasti yrityspäättäjien kanssa sekä hyvä ihmistuntemus auttavat sinua onnistumaan työssäsi päivittäin, kun käyt keskustelua asiakkaidesi yrityksen arjen ongelmista.

Paikallisen yritysmyyjän rooliin edellytämme yritysmyynnin taustaa sekä ajokorttia ja omaa autoa. Tehtävään valituksi tuleminen saattaa edellyttää myös turvallisuusselvityksen tekemistä.

HAKU KÄYNNISSÄ

Hae työpaikkaa oheisesta hakulinkistä. Mikäli kysyttävää heräsi, tavoitat soittamalla ma-pe rekrytoijan Nini Virmajoen numerosta 040 714 7990, Whatsappilla milloin vaan!

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työaika: Kokoaikainen työ. Pääsääntöisesti töitä tehdään arkityöaikoihin, mutta tarvittaessa työtä on satunnaisesti myös viikonloppuisin.

Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Palkka: Pohjapalkka sekä provisiomalli (tavoiteansiotaso n. 4000e)

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?