Paikka auki myyntitiimissä, ansaitse jopa 30 €/h!

original

Rainmakerilla on useita mielenkiintoisia työpaikkoja Kajaanissa ja nyt sinulla on mahdollisuus liittyä joukkoomme. Etsimme uusia tiimikavereita motivoituneeseen myyntitiimiimme.

Miksi Rainmaker?

✅ Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ansaita perehdyttämisjakson jälkeen säännöllisesti jopa 30 €/h – eikä kannusteille ole ylärajaa! Palkkataso on siis huippuluokkaa. 💸

  ✅ Työskentelet puhelimitse, joustavilla työajoilla ja voit myös tehdä etätyötä. Tämä mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen helposti.
   ✅ Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai koulutusta myynnistä. Perehdytysjakso on huolella suunniteltu, jotta voit menestyä myynnissä.
    ✅ Meillä on rento ja motivoiva työilmapiiri, joka näkyy pitkinä työsuhteina ja tiimin yhteishengessä.
     ✅ Tarjoamme työsuhde-etuja, kuten mahdollisuuden hankkia työsuhdepyörä. 🚲

      

      SQiXfkzvXE0.jpg

      Rainmaker työnantajana

      Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun palveluita tarjoava yritys. Toimimme maailmanluokan asiakaskohtaamisten luomiseksi ja tarjoamme laadukasta asiakaspalvelua, puhelinmyyntiä, kasvokkain tapahtuvaa myyntityötä ja henkilöstövuokrausta. Olemme kotimaisen ja kansainvälisen huippubrändien ylpeitä edustajia eri toimialoilta.

      Meitä Sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne, halu kehittää itseämme ja auttaa asiakkaitamme menestymään. Tarjoamme joustavan työsuhteen, joka huomioi yksilölliset tarpeesi ja antaa sinulle mahdollisuuden työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

      Jos olet täysi-ikäinen ja etsit mahdollisuutta kasvattaa tulojasi osana huippuluokan myyntitiimiä, jätä yhteystietosi meille. Tartu tilaisuuteen ja hae joukkoomme, jossa menestyt ja kasvat ammatillisesti!

      Kuulostaako hyvältä? Hyvä, voit jättää yhteystietosi kohdasta ”Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian ja varmista paikkasi! Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

      Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kääntyä rekrytoijamme Tanjan puoleen. Hänet tavoitat numerosta 0407147995, myös WhatsAppista.

      nick-decorte-353474_mod
      Ota yhteyttä

      Rainmaker

      Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?