Palkanlaskentataitoinen kirjanpitäjä, Talousverkko Mikkeli

original

Talousverkko on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti ajatteleva täyden palvelun tilitoimistoketju. Teemme taloushallinnosta helppoa ja sujuvaa digitaalisilla toimintatavoilla, jolloin aikaa jää myös asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Hoidamme ammattitaidolla niin pienen yrityksen kirjanpidon kuin isomman organisaation ulkoistetun taloushallinnon. Työskentelemme asiakkaidemme hyödyksi ja tarjoamme palvelumme aina hymyssä suin. Olemme yrittäjän tilitoimisto. www.talousverkko.fi

Etsimme ammattitaitoisen tiimimme vahvistukseksi Mikkeliin

PALKANLASKENTATAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tuleva roolisi palkanlaskentataitoisena kirjanpitäjänä tulee muokkautumaan osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. Tehtävässä pääset esimerkiksi vastaamaan itsenäisesti asiakkaidesi kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin asti ja tiettyjen asiakasyritystemme palkanlaskennasta. Asiakkaasi vaihtelevat kooltaan ja haastavuudeltaan, mikä lisää työsi monipuolisuutta. Pääset osaltasi vaikuttamaan, minkälaiseksi asiakaskuntasi muodostuu.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/tradenomi) ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Käyttämiemme kirjanpito-ohjelmien (Procountor, Netvisor, Kitsas) ja palkanlaskentaohjelmien (Procountor, Netvisor, Fennoa) käyttökokemus on eduksi, mutta ei pakollista. Toivomme, että taloushallinnon lisäksi asiakaspalvelu ja asiakkaidemme kanssa yhteistyön tekeminen ovat lähellä sydäntäsi.

Loistava työilmapiiri on meille tärkeä asia, ja toivomme, että edistät positiivisella asenteellasi ryhmähenkeämme entisestään. Saat työkavereiksesi 9 huumorintajuista taloushallinnon ammattilaista, joiden kanssa pääset kehittämään eteenpäin sekä omaa osaamistasi että yritystämme. Arvostamme taitoasi tehdä töitä sekä itseohjautuvasti, että yhdessä tiimisi kanssa. Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja siihen, ettei kukaan ole taidoiltaan koskaan täysin valmis. Siispä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa omassa vauhdissasi toivomaasi suuntaan, niin että saat kehittyessäsi lisää vastuuta ja haasteita.

Tarjoamme sinulle loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden sekä dynaamisen ja tekemistä painottavan työkulttuurimme myötä. Pystymme tarjoamaan sinulle vastuuta, mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä ja henkilökohtaista kehittymistä.

Tavoitteenamme on saada uusi osaaja tiimiimme kevään aikana. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:si ja vapaamuotoisen kuvauksen itsestäsi mahdollisimman pian. Teemme haastatteluita mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Työn kesto: vakituinen
Työaika: kokopäiväinen
Työn alku: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Mikkeli

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Moona Parviainen, HR- ja rekrytointitrainee
040 559 3424 / moona.parviainen@divestgroup.fi

Jätä hakemuksesi viimeistään 25.2.2024  

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?