Palkanlaskija, iCount Partners Oy

original

Talousverkko-ketjuun kuuluva iCount Partners on vuonna 2011 perustettu auktorisoitu täyden palvelun tilitoimisto. Palvelemme kotimaisia pk-yrityksiä kokonaisvaltaisesti kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa. iCount Partners tarjoaa yrityksen kokoon ja tarpeisiin nähden erilaisia toimintatapoja taloushallinnon järjestämiseksi. Olemme nykyaikainen ja sähköinen, asiakkaidemme arvostama palveluntarjoaja. Panostamme toiminnan ja palvelujemme kehittämisen lisäksi laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. www.talousverkko.fi


Hei palkkahallinnon asiantuntija

Onko toiveissasi työskennellä nuorekkaassa, modernissa ja täysin digitaalisessa tilitoimistossa, samanhenkisten ja työhönsä intohimolla suhtautuvien työkavereiden kanssa? Suhtaudutko työhösi tavoitteellisesti mutta sopiva pilke silmäkulmassa? Tule osaksi tiimiämme Helsingin keskustaan / etätyöhön. Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa tehtävässä pääset hoitamaan eri aloilla toimivien yritysten kuukausittaista palkanlaskentaa ja toimit hyvässä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin sidosryhmienkin kuten Verohallinnon ja vakuutusyhtiöiden kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Talousverkko on ympäri Suomea toimiva tilitoimistoketju. Talousverkolla tukenasi on laaja verkosto alan asiantuntijoita ympäri Suomea: meillä on tilitoimistoja 30 eri paikkakunnalla ja talousverkkolaisia yhteensä yli 130. Oma työyhteisösi iCountilla on kuitenkin mukavan kompakti, 12 hengen loistoporukka. Osana 5 hengen palkkatiimiämme teet tiiviisti yhteistyötä palkanlaskentakollegoidesi kanssa mutta myös muut taloushallinnon asiantuntijamme ovat tukenasi kaikissa pienissä ja suurissa kysymyksissä.

Loistavan porukkamme ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Nykyaikaiset työvälineet ja modernin työympäristön Helsingin keskustassa
  • Joustavan työajan
  • Etätyömahdollisuuden (työskentely onnistuu täysin etänäkin, joten voit hakea        kauempaakin)
  • Koulutusta ja apua kehittymisesi tueksi
  • Työhyvinvointia edistäviä etuja, kuten lounas- ja liikuntasetelit sekä virkistystapahtumia

Mitä toivomme sinulta?

Ideaalitilanteessa sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus palkanlaskennasta ja olet käyttänyt työssäsi Netvisor tai Procountor -ohjelmistoa. Ensisijaisesti etsimme vahvistuksia tiimiimme kuitenkin aina asenne ja motivaatio edellä. Mikäli siis olet positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja, jolla on järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen ote työhön, kuulostat juuri sellaiselta henkilöltä, jota olemme etsimässä.

Olemme huumorintajuinen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuva porukka. Teemme töitä tavoitteellisesti, mutta emme kulmat kurtussa. Samanlaista asennetta toivomme tietenkin myös sinulta. Loistava työilmapiiri on meille tärkeä asia, ja toivomme, että edistät positiivisella asenteellasi ryhmähenkeämme entisestään.

Miten etenemme?

Kuulostivatko työnkuva ja yrityksemme kulttuuri sellaisilta, että voisit viihtyä meillä? Hienoa, suosittelemme lämpimästi hakemaan paikkaa. Haku sulkeutuu 31.5.2024 mennessä, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Moona Parviainen, HR & rekrytointi
p. 0405593424
moona.parviainen@divestgroup.fi

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?