Palkanlaskija, Talousverkko Savonlinna Oy, Savonlinna/Kuopio

original

Talousverkko on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti ajatteleva täyden palvelun tilitoimistoketju. Teemme taloushallinnosta helppoa ja sujuvaa digitaalisilla toimintatavoilla, jolloin aikaa jää myös asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Hoidamme ammattitaidolla niin pienen yrityksen kirjanpidon kuin isomman organisaation ulkoistetun taloushallinnon. Työskentelemme asiakkaidemme hyödyksi ja tarjoamme palvelumme aina hymyssä suin. Olemme yrittäjän tilitoimisto. www.talousverkko.fi

Hei palkkahallinnon asiantuntija! Haluamme sinut osaksi tiimiämme vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen

PALKANLASKIJAN

monipuoliseen tehtävään Savonlinnaan, tai Kuopion toimipisteeseemme.

Tässä monipuolisessa tehtävässä saat vastuullesi tiettyjen asiakasyritystemme palkanlaskennan. Työssäsi autat asiakkaitasi eri palkanlaskennan kysymyksissä ja tarjoat laadukkaita palkanlaskennan palveluita. Tehtävä tulee kokonaisuudessaan muotoutumaan valittavan henkilön taustan, motivaation, osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Mitä tarjoamme sinulle?

Talousverkko on ympäri Suomea toimiva tilitoimistoketju. Talousverkolla tukenasi on laaja verkosto alan asiantuntijoita ympäri Suomea: meillä on tilitoimistoja 25 eri paikkakunnalla ja talousverkkolaisia yhteensä yli 130. Oma lähityöyhteisösi Savonlinnassa on kuitenkin tiivis porukka. Sinun ei siis tarvitse valita ison talon etujen ja tiiviin työyhteisön väliltä, vaan saat parhaat puolet molemmista.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden verran kokemusta palkanlaskennasta ja mahdollisesti kokemusta myös jostain käyttämistämme palkanlaskentaohjelmista (Procountor, Netvisor, Maestro, Mepco). Aiempaa kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin asennettasi, motivaatiotasi ja haluasi kehittyä osana Talousverkkoa.

Tämän lisäksi arvostamme taitoasi tehdä töitä sekä itseohjautuvasti, että yhdessä tiimisi kanssa. Yhdessä tekeminen on meille tärkeä teema, ja pyrimme siihen, että se näkyy kaikessa toiminnassamme. Loistava työilmapiiri on asia, josta emme tingi, ja toivomme, että edistät positiivisella asenteellasi ryhmähenkeämme entisestään.

Millaista on arkemme ja kulttuurimme Talousverkolla?

Kantavat teemamme ovat yhdessä tekeminen, toistemme arvostaminen, tavoitteellisuus ja yrittäjähenkisyys. Jokapäiväinen arkemme rakentuu näiden teemojen varaan, ja niitä käytämme kriteereinä myös jokaista uutta talousverkkolaista rekrytoidessamme.

Loistava työilmapiiri on meille tärkeä asia. Teemme töitä tavoitteellisesti, mutta hymyssä suin. Miksi painaa hommia kulmat kurtussa, kun asiat voi hoitaa kunnialla myös rennoin ottein, pilke silmäkulmassa?

Kuulostavatko työnkuva ja kulttuurimme sellaiselta, että voisit viihtyä meillä? Jos tunnistit ilmoituksesta itsesi, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työn kesto: vakituinen
Työaika:
kokopäiväinen
Työn alku:
sopimuksen mukaan
Toimipaikka: Savonlinna, Kuopio

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Salla Sironen
HR, Talousverkko
040 350 6439 (ma-pe klo 10–15) / salla.sironen@divestgroup.fi

Hae tehtävään 26.11.2023 mennessä.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?