Palvelumyyjä B2C-myyntiin vakuutusalalle, Turku

original

Tunnetko vetoa vastuulliseen myyntityöhön? Haluatko olla mukana vaikuttamassa muuttuvaan maailmaan? Entä miltä kuulostaa työ joustavassa työympäristössä?Jos vastasit mielessäsi kyllä, niin jatka lukemista.

Palkkaamme 10 innokasta palvelumyyjää kuluttajamyyntiin edustamaan suomalaista vakuutusyhtiötä. Työsi on rakentaa erinomaisia asiakaskohtaamisia ja vakuuttaa suomalaiset niin, kuin vakuutusyhtiössä kuuluukin. Toivomme sinulla  olevan erinomaiset vuorovaikutustaidot, innostunut asenne myyntiä kohtaan, sekä hyvä suomen kielen taito. Etsimme motivoituneita työntekijöitä, jotka ovat innostuneita kehittymään ja oppimaan uutta! Rainmakerilla työtehtäviin annetaan työsuhteen alussa kattava koulutus, joka on yhden kuukauden mittainen. Rainmakerin koulutusjakso on palkallinen (85% palkka.)


Miksi hypätä vakuutusten maailmaan kanssamme?

 

🍀Pääset eturivin paikalle myymään tunnetun vakuutusalan toimijan ratkaisuja puhelimitse sekä kehittämään omaa ammatillista myyntiosaamista tulevaisuuden haasteisiin. Tehtävänäsi on varmistaa nykyasiakkaille parhaat mahdolliset palvelut heidän tarpeisiinsa ja sekä uusmyynti uusille asiakkaille laadukkaiden asiakashoitomallien mukaisesti.

📞Asiakaskohtaamiset tapahtuvat puhelimitse, joten tehtävässä kehität kallisarvoista kokemusta ja osaamistasi vuorovaikutuksesta.

💙Liityt rakenteilla olevaan tiimiin, joten pääset osaltasi vaikuttamaan sen työskentelytapoihin ja toimintamalleihin.

🕘Mukavat työajat toimistoaikojen puitteissa. 

💶Motivoiva ja onnistumiseen ohjaava palkkiomalli, jolla voit vaikuttaa omaan ansiotasoosi.

💻Saat asianmukaiset välineet ja laitteet onnistuaksesi työssä.

📚Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja monipuoliset uramahdollisuudet.

  Tervetuloa tekemään työtä, jolla on tarkoitus!

  Työajat, palkkaus ja työsuhde

  💙Työajat: pääasiassa 9.00-18.00 välillä arkisin. Lauantaisin työskentely on erikseen sovittavissa.

  💙Palkkaus: kokoaikaisen työntekijän pohjapalkaksi muodostuu 1890e/kk + provisiot myyntien mukaan. Tavoitteena yli 3000e kuukausiansiot. Koulutusjakson palkkaus on 85% sovitusta pohjapalkasta. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti.

  💙Työsuhde: vakituinen, kokoaikainen

  💙Aloitus: 03.05.2024

  💙Työpaikan sijainti: Turku. Etätyö on mahdollista, sovittavissa työnantajan kanssa.


  Mitä sinulta odotetaan?

  • Toivomme, että sinulta löytyisi myyntikokemusta, mutta halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi ja kiinnostus tuotteitamme kohtaan ovat tätäkin tärkeämpiä.
  • Olet positiivinen ja ympärillesi hyvää ilmapiiriä luova henkilö, joka syttyy asiakastyöstä ja nauttii myyntityöstä.
  • Perusosaaminen tietoteknisistä taidoista ja rohkeutta työskennellä puhelimessa. 
  • Innokas oppimaan uutta sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot.
  • Haluat haastaa itseäsi sekä tunnet onnistumisen tunteen hyvistä tuloksista.

   Työssä menestyt, jos sinulle on luontaista työskennellä tavoitteellisesti, systemaattisesti ja aktiivisella työskentelyotteella. Ole reilu, rohkea ja omaitsesi!💙


   Rainmaker – Mahdollisuus menestyä

   Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

   Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

   💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

   ✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

   ✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme. 🚲

   ✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto.


   Onko vakuutusala juttusi? Hae paikkaa hakulinkistä!

   Käymme hakuaikana hakemuksia läpi, joten laita ihmeessä jo tänään hakemus tulemaan. Rekrytoijana toimii Oodi Aaltonen. (puh. 040 714 7990) Autan mielelläni, jos jäi jotain askarruttamaan!

   Paikkakunta: Turku

   nick-decorte-353474_mod
   Ota yhteyttä

   Rainmaker

   Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?