Palveluneuvoja energia-alalle Torreviejaan, Lumme-energia.

original

Löytyykö sinulta jo näyttöjä myynnin tehtävistä, ymmärrystä nykyteknologiasta ja palava halu löytää oikeanlaiset ratkaisut asiakkaille ? Haluatko monipuolisen työn erilaisten asiakaskohtaamisten parissa? 

Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin™ eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Lumme Energian palveluneuvojana astut mukaan monipuoliseen työhön jossa toimit asiakaspalvelijana, ajanvaraajana ja myyjänä. 

✨Ajanvaraajana kartoitat asiakkaiden tarpeet aurinkopaneeleille ja sähköautojen latauspisteille sekä sovit myyntitapaamisia ja palavereita myyjille. 

✨Myyjänä teet nykyasiakkaille sähkösopimusten päivityksiä  sekä hankit uusia asiakkaita.

✨Palveluneuvojana toimit energia-alan asiantuntijana, tuottaen asiakkaille erinomaista palvelua.

✨Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset tuotteet, mahdollisuuden tehdä myyntiä niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin ja takuupalkan ensimmäiseltä kuukaudelta!

  Mitä me toivomme sinulta?

  ✔ Aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä myynnin tehtävistä. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus energia-alalta

  ✔ Positiivinen ja rehellinen asenne, aito halu asiakaskohtaamisiin. 

  ✔ Motivaatiota rikkoa myyntiennätyksiä ja saavuttaa ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet.

  ✔ Oma-aloitteisuutta, dynaamisuutta, hyvää tilannetajua sekä paineensietokykyä.

  Rainmaker työnantajana

  Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

  Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

  💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

  ✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

  ✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

  ✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

  Mitä seuraavaksi?

  Voit jättää meille hakemuksesi kätevästi kohdasta ”Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten kannattaa hakea tehtävää mahdollisimman pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan jo syyskuussa!

  Tiesitkö että

  tässä työssä sinulla on paikalliseen Espanjan palkkatasoon ja elinkustannuksiin nähden reilu palkkaus, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja provisiomallista. Omalla hyvällä suoriutumisella sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi. Tiesitkö, että Torreviejassa elinkustannustaso (vuokra, elintarvikkeet, ravintolat) on jopa 20–40 % pienempi, kuin esimerkiksi Fuengirolan alueella? Suomeen verrattuna tämä tarkoittaa reilusti yli 50 % pienempää elinkustannustasoa.

  Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä rekrytoijaamme Kirsiin, jonka tavoitat niin puhelimitse (+35840 7147996) tai sähköpostitse (kirsi.lemettinen@rainmaker.fi).

  Aloitus: 25.9.2023

  Paikkakunta: Torrevieja

  Työaika: arkisin klo.8-15

  Palkka: Ensimmäiseltä kuukaudelta 1500e (pohja 1167 + takuuprovisio)

  nick-decorte-353474_mod
  Ota yhteyttä

  Rainmaker

  Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?