Pizza- ja bistrokokki, Korjaamo Baari&Keittiö

original


Korjaamo logo läheltä.jpeg

KESÄ 2023

Haemme yhteistyökumppanillemme Korjaamo Baari&Keittiöön osa-aikaista pizza- ja bistrokokkia kesäkaudelle 2023.

KORJAAMO BAARI&KEITTIÖ

Kulttuuritehdas Korjaamo on yleisölle ympäri vuoden avoinna oleva kulttuuri- ja tapahtumakeskus, joka tuottaa vuosittain satoja tapahtumia tuhansille kävijöille; elokuvanäytöksiä, konsertteja, puheohjelmaa, näyttelyitä, seminaareja, markkinoita, klubeja, juoma- ja ruokatapahtumia, juhlia ja festivaaleja. Korjaamon kortteliravintola toimii suosittuna lounas- ja brunssi- sekä illanviettopaikkana, palvelee konserttien ja tapahtumien kävijöitä, sekä toteuttaa yritystilaisuuksiin catering-palveluita. 

Kesäisin Korjaamon sisäpihalle avautuu terassikeidas, missä iloinen puhesorina täyttää tilan. Korjaamon terassilla on oma pizzauuni, tarjolla Bistron tuotteita ja raikkaita juomia. Asiakaspaikkoja terassilla on noin 400.

KOKKI

Haluaisitko työskennellä yhdellä Helsingin parhaimmista terasseista tänä kesänä? Tarjoamme mielenkiintoisen, vilkassykkeisen ja aurinkoisen kesätyön mukavan rennossa tiimissä. 

Kiinnostaako? Jos vastasit kyllä niin jatka lukemista!

Korjaamon Baari&Keittiö etsii tiimiinsä nyt ammattitaitoista kokkia kesäksi tiimiinsä. Työssäsi valmistat maukkaita pizzoja ja myös Bistron herkkuja kuten hampurilaisia ja salaatteja. Nautit myös grillauksesta ja asiakaspalvelusta, olethan suorassa kontaktissa ihanien asiakkaittemme kanssa jatkuvasti. 

Toivomme, että Sinulla on 

  • kokemusta kokin töistä ja herkullinen ruoka syntyy sinulta luontaisesti
  • kokin koulutus, hygieniapassi ja salmonellatodistus
  • joustava asenne
  • hyvä tiimipelaajan asenne

Tarjoamme Sinulle

  • kannustavan työyhteisön
  • kesäisen vilkkaan työympäristön
  • kilpailukykyisen palkkauksen


TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työ sijoittuu kesäkuun alku-elokuun puoliväli 2023 ajalle, aloitus- ja lopetusaika sovittavissa. 

Työaika: keskimäärin 90 h / 3 vko, mahdollisuus tehdä enemmän tunteja sään niin salliessa. Työtä tehdään vuoroissa, pääpaino loppuviikosta ja iltaisin. Olemme avoinna kesällä viikon jokaisena päivänä, myös sunnuntaisin.

Palkka
: sopimuksen mukaan.

Työskentelyalue: Töölö, Helsinki

Tähän työhön palkkaudut Rainmakerin kautta.


HAKU KÄYNNISSÄ

Täytäthän hakemuksen heti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Mikäli haluat lisätietoja työtehtävästä, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Tavoitat minut parhaiten arkisin klo 12-15 numerosta: +358 44 757 7639 Tiina Partti, Rainmaker.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?