Rahoitusasiantuntija, Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

original

Asiakkaamme Länsi-Uudenmaan Säästöpankki hakee kasvavaan ja energiseen joukkoon myyntihenkisiä henkilörahoituksen osaajia Espoo, Lohja, Vihti, Kirkkonummi, Karkkila alueelle.

Sp_vaakalogo_rgb_turk.jpg

Rahoitusasiantuntijana,

asiakkaan talouden valmentajana, räätälöit kestäviä rahoitusratkaisuja Säästöpankin henkilöasiakkaille. Työsi sisältää nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kontaktointia sekä asiakkaiden ajankohtaisten päivittäispankkipalveluiden ja rahoituksen tarpeiden kartoitusta paikan päällä tai videoneuvotteluiden kautta, asiakkaan talouden valmentamista sekä yhteistyötä pankin eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi henkilöasiakkaan luottohakemusvalmistelu ja luottojen päättäminen. Pidät huolta oman osaamisesi ylläpitämisestä sekä kehittämisestä, jolla varmistat asiakkaille laadukkaan säästöpankkikokemuksen. Tehtävä edellyttää innovatiivista työotetta, kokeilu- ja kehittymishalua sekä kykyä mukautua erilaisiin tilanteisiin. Tarkempi työskentelypaikkakuntasi sovitaan alkuperehdytyksen jälkeen, ottaen huomioon niin pankin kuin työntekijänkin tarpeet.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vakuudellisten asuntorahoitusten tehtävistä. Onnistumisen edellytyksenä tehtävässä on ratkaisukeskeinen myynnillinen asiakaspalveluasenne, joka heijastuu kaikkeen tekemiseesi työssä eri palvelukanavissa. Olet innokas uuden oppija ja tartut aktiivisella otteella erilaisiin tehtäviin. Olet positiivinen ja utelias joukkuepelaaja ja ymmärrät, että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle. Tarvitset työssäsi erinomaista äidinkielentasoista suomen kielen suullista -ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja valmiuden oppia uusia järjestelmiä ja toimintatapoja helposti. Säästöpankin arvoihin kuuluvat arvostus asiakasta kohtaan ja halu pitää asiakas kaiken toiminnan keskiössä. Haluamme olla aidosti palveleva pankki, joten toivomme myös tulevalta tiimikaveriltamme löytyvän asiakasläheisyyttä, vastuullisuutta ja yhteistyökykyä yli tiimirajojen. Sinulla on työhön soveltuva koulutustausta esim. merkonomi, tradenomi.

Miksi työskennellä Säästöpankissa?

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki tarjoaa sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden sekä mukavan ja avoimen työympäristön, jossa keskitymme erinomaisiin asiakaskokemuksiin! Työyhteisömme koostuu työstään innostuneista asiantuntijoista, joiden kesken vallitsee sparraava tekemisen meininki. Meillä opit jatkuvasti uutta ja sinua kannustetaan kehittymään ja kehittämään osaamistasi. Meillä pääset myös aidosti rakentamaan omaa urapolkuasi osaamisesi karttuessa. Kannustavan palkkausmallin lisäksi tarjoamme sinulle myös rahanarvoisia henkilöstöetuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä henkilöstöetuhintaiset pankkipalvelut ja kattavat työterveyspalvelut. Joustava hybridityö on meidän tapamme yhdistää etä- ja lähityö yksilöllisten tarpeiden ja työtehtävien mukaan. Saat tehtävään juuri sinulle räätälöidyn perehdytyksen.

Haku käynnissä!

Jätäthän hakemuksesi hakulomakkeen kautta viimeistään 3.6.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, vastaan niihin mielelläni! Tavoitat minut soittamalla tai WhatsApp-viestein numerosta 040 7147 995 / Tanja Heiskanen, Rainmaker.

Tehtävän perustiedot:

Aloitus: Sopimuksen mukaan.
Sijainti: Espoo, Lohja, Nummela, Karkkila, Kirkkonummi + hybridimalli
Työsuhde: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: Palveluajat arkisin klo 8-20 välillä
Palkkaus: Kiinteä kk-palkka, joka määräytyy henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella. Jätäthän hakemukseen palkkatoiveesi. Tehtävässä on lisäksi tuloksiin pohjautuva kannustemalli ja hyvät henkilöstöedut.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään Säästöpankin käytännön mukaisesti huumausainetesti sekä tarkastetaan luottotiedot.

Säästöpankkiryhmä on edistänyt yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia jo 200 vuoden ajan. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?