Rekrytoinnin assistenttiharjoittelija

original-6

Etsimme nyt harjoittelijaa suorittamaan korkeakouluopintojensa työharjoittelujaksoa tiimiimme Helsingin Lauttasaareen! Pääset mukaan kymmenhenkisen rekrytointitiimiimme toimintaan, jossa rekrytoimme kuukausittain yli 150 uutta sateentekijää myyntiin, asiakaspalveluun ja ravintola-alan tehtäviin. Tämä rooli on tarkoitettu työharjoittelujakson suorittamiseen 4-6kk määräaikaisena harjoittelusuhteena, josta maksetaan myös harjoittelukorvaus!

Assistenttiharjoittelijana

pääset oppimaan ja saat vastuullesi monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, joka sisältää mm. toimiston avustavia tehtäviä, rekrytoinnin ja markkinoinnin raporttien kokoamista, työpaikkailmoitusten julkaisua ja muita rekrytoinnin tehtäviä. 

Työaika on arkisin 8.00 – 16.00 ja maksamme harjoittelusta 870 euroa /kk harjoittelukorvauksen. Harjoittelujakso kestää sopimuksen mukaan 4-6 kuukautta – kerrothan meille, kuinka pitkää jaksoa toivot!

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Kiinnostuitko?

Laita siis hakemusta tulemaan tai, jos haluat kuulla tehtävästä lisää, soitathan rohkeasti.

Minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla: erika.kyckling@rainmaker.fi tai puhelimitse 
0447114683.

Parhaiten tavoitat minut ma-to klo 9-15. Jos minua ei heti saa kiinni, olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 Harjoittelu alkaa tammikuun alussa, eli ole nopea ja laita hakemus tulemaan mahdollisimman pikaisesti. Hakuaika päättyy 5.12.2022

 

Tehtävän perustiedot

Paikkakunta: Helsinki
Työaika: Arkisin klo 08.00-16
Harjoittelukorvaus: 870€ /kk
Työ alkaa: Tammikuussa 2023

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?