Sales Team Leader – Valokuitunen Oy

original

Sales Team Leader

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoja taajama-alueille koko Suomessa. Kysynnän kasvaessa ja toimintamme laajentuessa etsimme nyt joukkoomme myynnistä ja esimiestyöstä kiinnostunutta Team Leaderia Lahteen rakentamaan ja johtamaan toimivaa tiimiä pientalomyynnin puolelle.

Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työsi on palkitsevaa: teet kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoat ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Kehityt omassa roolissasi, ja jos intoa riittää, niin siitä eteenpäinkin. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla. Tervetuloa, tulevaisuus odottaa.

Tässä tehtävässä

 • vastaat oman alueesi myynnistä, tuloksista sekä tiimisi ohjaamisesta ja valmentamisesta ammattimaisella otteella
 • huolehdit myynnin valmistelusta, kuten myyntialueisiin tutustumisesta, myyntisuunnitelman tekemisestä ja kuidun rakentamisen edellytysten sekä potentiaalisen asiakaskunnan kartoittamisesta siten, että sinulle syntyy ymmärrys markkinasta
 • vastaat kampanjoiden suunnittelusta sekä onnistuneesta läpiviennistä menestyksekkäästi yhdessä tiimiisi kanssa
 • teet tiivistä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa
 • saat motivoituneen ja mahtavan työporukan ympärillesi* 
 • hyvät työsuhde-edut, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, puhelinetu, polkupyöräetu sekä alennus Valokuitusen valokuituliittymän hankinnasta!
 • joustava työaika ja etätyömahdollisuus
 • eteneminen onnistuu meillä! 
 • saat arvostettua kokemusta!

Tarjolla on erittäin mielenkiintoinen ja haastava pesti nuorekkaassa ja nopeasti kasvavassa yrityksessä. Etsimme tehtävään ihmisten kohtaamisesta nauttivaa, oma-aloitteista, tuloksennälkäistä ja määrätietoista henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta suoramyynnistä ja mahdollisesti myös esimiestyöstä. Tehtävä pitää sisällään liikkumista ”kentällä”, joten B-ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus. Officen ohjelmien osaaminen katsotaan myös hyödyksi.

 

”Vastuuta on ja annetaan, ja se luo mahdollisuuksia onnistua työssä. Mielestäni tässä yrityksessä voi oikeasti oppia asioita, ja on mahdollisuus kehittyä urallaan.”

 

Työkavereinasi olemme

 •  edistyksellisiä – valtakunnallisen valokuituinfran rakentamisen lisäksi kehitämme jatkuvasti työyhteisömme toimintatapoja
 • tukemassa sinua – teemme töitä itsenäisellä otteella, mutta tiimin tuki on vahva ja apu aina saatavilla
 • energinen porukka – teemme töitä kunnianhimoisesti ja juhlimme yhdessä onnistumisia

Hae heti ja tule mukaan osaksi kasvutarinaamme!

Haku toteutetaan suorakrekrytointina, jossa työllistyt suoraan asiakkaallemme Valokuitunen Oy:lle. 

Halutessasi voit kuulla lisää tehtävästä, tavoitat Hanna-Marin WhatsAppista tai soittamalla numeroon 040 714 7991. Voit jättää hakemuksen suoraan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Perustiedot

Paikkakunta: Lahti
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 37,5 h/vko 
Palkka: 15 €/h + henkilökohtainen + tiimin tulokseen perustuva provisiomalli.

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tavoitteenamme on rakentaa 200 000 kotitalouden kattava verkko vuoteen 2025 mennessä.

*Valokuitunen on  työntekijöiden suosittelema työpaikka, NPS luku heillä on 66! Tämän lisäksi he ovat Great Place to Work sertifioitu! Väki viihtyy ja tukea ja apua on aina saatavilla!


  nick-decorte-353474_mod
  Ota yhteyttä

  Rainmaker

  Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?