Sisustusmyyjä, K-Rauta Palokka

original

Sisustusmyyjä K-Rauta Palokka

Oletko innokas ja asiakaspalvelusta syttyvä tiimipelaaja? Kohtaatko asiakkaat iloisella asenteellasi sekä osaat ottaa heidän yksilölliset tarpeet huomioon? 🤩

Jos tämä kuvaa sinua työssäsi, saatat olla juuri oikea henkilö myyjän tehtävään K-rauta Palokkaan!

K-rauta Palokka etsii nyt yhtä kausimyyjää määräaikaiseen työsuhteeseen sisustus- ja kodinkalustusosastolle. Työsuhde alkaa toukokuun alussa ja ulottuu elokuun lopulle asti.

Haemme Palokan K-Raudan porukkaan henkilöä, joka nauttii asiakastyöstä, jokaisesta asiakaskohtaamisesta sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Töitä pääset tekemään sisustus- ja kodinkalustusosaston puolella, jossa työtehtävät käsittävät muun muassa asiakaspalvelua, tavarankäsittelyä ja isossa määrin maalien sekoitusta. Tehtävässä on loistava mahdollisuus kehittää ja laajentaa omaa ammattitaitoa sekä vahvistaa samalla omaa myynti- ja asiakaspalveluosaamista!

Työ on vuorotyötä, jossa työvuorot asettuvat maanantaista sunnuntaihin kaupan aukioloaikojen mukaan. Tehtävässä viikkotuntimäärä on 30h/vko.

Edellytämme valitulta hakijalta täysi-ikäisyyttä, minkä lisäksi katsomme eduksi aiemman alan työkokemuksen tai soveltuvan koulutuksen.

 

Toivomme sinulta:

 • Suomen kielen hyvää osaamista
 • Iloista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Hyvää verbaalista ulosantia
 • Monen asian hallinnointia samanaikaisesti
 • Valmiutta nopeatempoiseen työskentelyyn
 • Nopeaa reagointikykyä ja paineensietokykyä

 

Tarjoamme:

 • Monipuolisen työkentän osaavien työkavereiden kanssa
 • Mukavan työympäristön keskustan suurimmassa rautakaupassa
 • Mahdollisuus kehittää myynti- ja asiakaspalveluosaamista

   

  Tehtävän perustiedot:

  Paikkakunta: Jyväskylä

  Työaika: 30h/vko. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti.

  Kokemus: Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi.

  Työn kesto: Määräaikainen työsuhde.

  Palkka: Kaupan alan TES

  Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia hakuajan puitteissa. Hakuaikaa 14.4. asti! Tähän työhön palkkaudut Rainmakerin kautta.

   

   

  HAKU KÄYNNISSÄ

  Olen Aino Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen kannattaa olla rohkeasti yhteydessä minuun. Voit olla yhteydessä sähköpostilla aino.palviainen@rainmaker.fi.

   

  nick-decorte-353474_mod
  Ota yhteyttä

  Rainmaker

  Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?