Store Manager CHANGE Lingerie -myymälään Kouvolaan

original

Suhtaudutko esihenkilötyöhön ja myyntiin intohimolla? Onko sinulla kyky ja halu parantaa myymälän työntekijä- ja asiakaskokemusta ja onko tavoitteenasi päästä luotsaamaan omaa myymälää erikoiskaupan alalla? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö myymälänhoitajan tehtävään Kouvolan myymälään!

Changen myymälänhoitajana olet myymälän sydän, joka kantaa vastuun asiakaspalvelun laadusta ja myymälänsä myynnin kasvusta. Erikoiskaupan KPI-mittarit, niiden avulla johtaminen, sekä oman tiimin motivointi, ovat sinulle sujuva osa päivittäistä työtäsi.          

Toivomme, että sinulle on tärkeää jatkuva kehittyminen ja sytyt asiakastyöstä, sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Menestymistäsi edesauttaa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin palo kehittyä työssä ja auttaa tiimiläisiäsi kehittymään erikoiskaupan ammattilaisiksi.  

Työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava henkilöstömme sen mahdollistaja. Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset. Pääset työskentelemään tiiviissä Change-yhteisössä, jossa työskennellään yhteisten tavoitteiden eteen.

Työsuhde on määräaikainen (vuoden sijaisuus) ja työaika myymälänhoitajana on 37,5h/vko, kuitenkin joustaen tarvittaessa tilanteen mukaan. Työskentely tapahtuu myymälän aukioloaikojen puitteissa arkisin ja satunnaisesti viikonloppuisin. Meillä on käytössä sopimuspalkka, joten mietithän siis palkkatoiveesi valmiiksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta viimeistään huhtikuun alusta alkaen.

HAKU KÄYNNISSÄ

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko Sinusta, että saisit käyttöösi sen Changella? Jätä hakemuksesi tehtävään ”Hae nyt” -hakulinkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jos sinulla herää kysymyksiä, olethan yhteydessä Tanjaan Rainmakerilta! Tavoitat Tanjan puhelimitse numerosta +358407147993 . Aina voit myös laittaa whatsapp-viestin samaan numeroon!

Tehtävän perustiedot: 

Paikkakunta:  Kouvola (Kauppakeskus Veturi)

Työaika: 37,5 h /vko.    

Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Palkka: Sopimuspalkka +mahdolliset bonukset.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?