Syksyksi DNA:n myyntitehtäviin Jyväskylään

original-1

Tervetuloa tekemään myyntiuraa DNA:lle! Etsimme nyt syksyksi uusia vahvistuksia DNA:n myyntitiimiin – jos kesätyösi ovat päättymässä ja/tai välivuosi opinnoista häämöttää, tai etsit muuten vain uutta haastetta uralle niin tässä on sinulle hieno mahdollisuus päästä oppimaan myyntiin!

DNA:n puhelinpalvelukeskuksessa myynnin mysteerit avautuvat ja tulevat osaksi osaamistasi. DNA:n puhelinpalvelu on palkittu tuloksellisuudestaan – perehdytys ja valmentava tuki myyntitaitojen oppimiseen on huippuluokkaa!

Seuraava koulutus starttaa 5.9.2022 ja teemme jo valintoja syksyn aloitusryhmiin! Meille hakeminen on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti vaan toimi heti!

Työnkuva

Työssä kohtaat monenlaisia asiakkaita puhelimitse. Kontaktoit DNA:n nykyisiä asiakkaita, sekä myös uusia potentiaalisia asiakkaita ja pääset kertomaan heille DNA:n uusista tuotteista, laadukkaista palveluista sekä erilaisista kampanjatarjouksista. DNA:n laajaan myyntituotesalkkuun kuuluvat palvelut viihtymiseen, yhteydenpitoon ja työntekoon, mm. mobiili- ja laajakaista liittymät, sekä puhelimet, tietokoneet, televisiot ja lisälaitteet.

Työssä onnistumistasi tukevat tsemppaava tiimi ja esihenkilö, jatkuva myyntivalmentaminen ja motivoivat myyntikilpailut.

DNA – perheystävällinen työpaikka joustaa arjen tarpeissasi

Työyhteisömme on huippuluokkaa! Tästä saamme vuosittain positiivista palautetta henkilöstökyselyissä. DNA:lle on ainoana suuryrityksenä Suomessa myönnetty Perheystävällinen työpaikka -tunnustus. DNA:n puhelinpalvelukeskuksessa joustavuus näkyy esimerkiksi siten, että työskentely ei ole paikkaan sidottua vaan työtä voi tehdä joustavasti kotoa tai toimistolta.

Palkkaus ja urapolku

Palkkarakenne on turvallinen, sillä se pohjautuu ICT-työehtosopimukseen. DNA:lla palkkataso ei kuitenkaan jää pakolliseen minimitasoon. Myyjämme ansaitsevat keskimäärin 20 euroa tunnilta, saavuttaen kuuden tunnin työpäivillä noin 2500 euron kuukausiansion. Huom: Tämä ei ole palkkakatto vaan keskiarvo! Myyntitaitojen kehittyessä ja onnistumisen kasvaessa on sinulla mahdollisuus todellisiin huippuansioihin!

Isona yrityksenä DNA:n sisältä löytyy paljon erilaisia uramahdollisuuksia. Monet myyjämme ovat jatkaneet myyntiuraa yritysmyynnin tai myymälämyynnin puolella. Myös esimiesura ja myyntivalmentajan tehtävät ovat hyviä mahdollisuuksia kehittyä uralla eteenpäin.

Kuka meille voi hakea?

Tässä työssä tavoitteellinen ja aktiivinen ote työskentelyyn on tärkeää. Haemme kehittymishaluisia ja työssä toimeen tarttuvia ihmisiä, jotka ovat innostuneita myynnin mahdollisuuksista.

Arvostamme suuresti, jos olet valmis määrätietoisesti työskentelemään uuden oppimisen ja tulosten eteen – me kyllä autamme sinua onnistumaan!

Hae mukaan heti!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten ota rohkeasti minuun yhteyttä viestillä tai WhatsAppilla, niin jutellaan lisää +358407147993 – Tanja M

Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa” tai osoitteesta https://rainmaker.fi/dna-avoimet-tyopaikat/, niin soitan perääsi.

 

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Jyväskylä

Työaika: 30-37,5h/vko, arkisin 08:30-20:30 välillä

Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti! 

Palkka: Minimissään tienaat ICT TES 11,22 e/h, mutta pohja (8,23 €/h) + provisiomallilla myyjämme tienaavat keskimäärin 20 e/h  

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?