Syksyksi myyntineuvottelijaksi nykyasiakasmyyntitiimiin!

original-3

Etsitkö uusia tuulia tai vaihtelua tulevaan? Haemme nyt Fortumin myyntitiimiin uusia vahvistuksia syksyksi! 

Tässä on esimerkiksi myyntiuraansa aloittavalle, tai miksei jo kokeneemmallekin tekijälle oiva paikka – tiesithän, että nykyasiakkaiden sähkösopimusten päivitys ja lisäpalveluiden myynti on myyntityönä erittäin palkitsevaa ja tiimimme tekeekin siksi huomattavan paljon kauppaa mm. asiakkaiden positiivisen vastaanoton myötä. 

Fortumin puhelinmyyntitiimissä 

pääset kartoittamaan asiakkaiden tilannetta ja myymään heille Fortumin pidettyjä lisäarvopalveluita, päivittämään sähkösopimuksia ja jatkamaan asiakkaiden määräaikaisia sopimuksia. Myynneistä kertyvä provisio maksetaan kaikista solmituista sopimuksista, jolloin mahdolliset asiakkaan jälkikäteen tekemät muutokset, eivät vaikuta kerrytettyyn palkkaan! Nykyasiakkaiden kontaktointi on myyjille palkitsevaa ja mukavaa työtä, sillä vastaanotto soitoille on pääasiassa positiivista ja onnistumisprosentti sopimuksen päivityksille on korkea!  Palkkaus Fortumin myyntitiimissä koostuu kiinteästä tuntipalkasta ja provisiomallista, jonka myötä vaikutat myös itse omaan ansaintaasi! 

Tähän työhön tarvitset ennen kaikkea innostuneen ja positiivisen asenteen myyntiin ja asiakkaittesi kohtaamiseen. Annamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja koulutuksen, joten aiempaa myyntikokemusta et tarvitse. Sinulta odotamme täsmällisyyttä, huolellisuutta sekä kykyä työskennellä avokonttorissa. Tavoitteellisuus ja hyvä pelisilmä auttavat sinua eteenpäin keskusteluissasi asiakkaittesi kanssa. Työtäsi ja viihtymistäsi tukee myös positiivisen kilpailuhenkinen ja hyvän hengen omaava tiimisi! 

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä Rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Haluatko osaksi menestystarinaamme?
Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi ja potentiaalisi sinulle tärkeällä tavalla. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae paikkaa pian! Jätä vain yhteystietosi oheisen hakulinkin kautta ja palaamme sinulle asiaan puhelimitse! Mikäli sinulla on kysyttävää tavoitat Tanja H.:n numerosta 040 714 7995 puhelimitse tai WhatsAppin välityksellä!

Paikkakunta: Oulu

Työaika: 30 h/vko

Palkka: 9,5 €/h + provisio

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?