Syksyksi töihin asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin!

original

Kaipaatko uutta suuntaa tai uusia haasteita syksyksi? Meillä on sinulle asiakaspalvelutöitä huipputiimissä!

Haemme nyt syksyksi lisää tekijöitä Helsinkiin, Ouluun, Rovaniemelle, Turkuun ja Jyväskylään kehittymään asiakaspalvelun tai myynnin ammattilaisiksi! Haussa ennen kaikkea hyviä tyyppejä, jotka ovat oma-aloitteisia ja tehokkaita työntekijöitä – Rainmaker kouluttaa sinusta ammattilaisen ja tarjoaa erinomaiset puitteet sekä aurinkoisen ympäristön työsi suorittamiseen. 

  

Mitä asiakaspalvelutyö pitää sisällään?

Asiakaspalvelijana pääset luomaan maailmanluokan asiakaskokemuksia myynnillisen asiakaspalvelun parissa ja kehittämään ongelmanratkaisutaitojasi. Tätä saat toteuttaa itsenäisellä otteella, mutta tietenkin myös hyvän työporukan ympäröimänä. 

Rainmaker tarjoaa sinulle erinomaisen koulutuksen asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin, joten et siis välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta – meille riittää, kun olet innostunut ja reipas, hyvän asenteen omaava tekijä, jolla on halua oppia asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun palveluita tarjoava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla maailmanluokan asiakaskohtaamisia. Palvelutarjoamamme koostuu asiakaspalvelusta, puhelinmyynnistä ja kasvokkain tapahtuvasta myyntityöstä ja henkilöstövuokrauksesta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä noin 1400.

Meitä Sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne, halu kehittää itseämme ja auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Haluamme mahdollistaa työntekijöillemme joustavan työsuhteen, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Edustamme kotimaisia ja kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi Kuukauden Sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Työsuhdepyöräetu.

Kiinnostuitko?

Voit jättää meille hakemuksen kohdasta ”Hae työpaikkaa”.  

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kääntyä rekrytoijamme Ainon puoleen. Hänet tavoitat numerosta +3584 0623 7536, myös WhatsAppista.

Kotisivujemme kautta pääset myös tutustumaan toimistoomme!

Paikkakunta: Rovaniemi, Jyväskylä, Turku, Oulu, Helsinki

Työajat: 30 – 37,5h/vko 

Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?