Syksyksi töihin DNA myyntineuvottelijaksi, Jyväskylä

original

Jäikö opiskelupaikka saamatta tai haluatko vielä kerryttää työkokemusta välivuoden merkeissä? Oletko miettinyt alanvaihtoa ja myynnilliset tehtävät kiinnostavat?

Haku DNA:n syksyn aloituksiin on nyt käynnissä!
Tervetuloa rakentamaan myyntiuraa DNA:lle!

Oletko miettinyt vaihtamista uudelle alalle tai haluatko nousta ylöspäin myynnin portailla? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia ja saada kokemusta myynnin kiehtovasta maailmasta DNA:n luotettavien tuotteiden parissa! DNA:n puhelinpalvelukeskuksessa myynnin mysteerit avautuvat ja tulevat osaksi osaamistasi. DNA:n puhelinpalvelu on palkittu tuloksellisuudestaan – perehdytys ja valmentava tuki myyntitaitojen oppimiseen on huippuluokkaa! Varmista paikkasi tässä tiimissä ja hae mukaan, sillä seuraava aloitusryhmä starttaa Jyväskylässä 9.9!

Meille hakeminen on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti, vaan toimi heti!


Valmennamme sinusta myynnin tekijän

Otamme kaikki työntekijät huomioon yksilöinä ja kehitämme tietojasi ja taitojasi pienin askelin. Uuden myyjän polku -perehdytysohjelman aikana saat väkevät eväät menestyä ja rakentaa uraasi aina myynnin perusteista kokonaisuuksien hallintaan.

Työssä kehittymistäsi tukevat lisäksi tsemppaava tiimi ja esihenkilö, jatkuva valmentaminen ja motivoivat myyntikilpailut.

Työnkuva ja palkkaus

Työssä kohtaat monenlaisia asiakkaita puhelimitse. Kontaktoit sekä potentiaalisia uusia että nykyisiä asiakkaita ja pääset kertomaan heille DNA:n uusista tuotteista, laadukkaista palveluista sekä erilaisista kampanjatarjouksista. DNA:n laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat palvelut viihtymiseen, yhteydenpitoon ja työntekoon, mm. mobiili- ja laajakaistaliittymät, puhelimet, tietokoneet, televisiot ja lisälaitteet sekä tietoturvatuotteet.

Työtä tehdään pääsääntöisesti 30 tuntia viikossa, kuuden tunnin vuorojen jakautuessa arkisin klo 8-18 välille sekä satunnaisesti myös ilta- ja lauantaivuoroissa. DNA:lla joustavuus näkyy esimerkiksi siten, että työtä voi tehdä perehdytyksen jälkeen myös etänä. Palkkarakenne on turvallinen, sillä se pohjautuu ICT-alan työehtosopimukseen, jolloin tienaat minimissään 12,04 e/h. Palkkataso ei kuitenkaan jää tähän, sillä pystyt vaikuttamaan suoraan omaan ansioosi aktiivisella työotteella. Myyjämme ansaitsevat tällä hetkellä keskimäärin 20 e/h, saavuttaen kuuden tunnin työpäivillä noin 2500 euron kuukausiansion. Myyntitaitojen kehittyessä on sinulla mahdollisuus tätäkin parempiin ansioihin!

Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme 🚲 ja Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun 💳!

DNA:lta löytyy paljon erilaisia uramahdollisuuksia ja monet myyjämme ovat jatkaneet myyntiuraa yritysmyynnin tai myymälämyynnin puolella. Myös esihenkilöura ja myyntivalmentajan tehtävät ovat hyviä mahdollisuuksia kehittyä uralla eteenpäin. Työyhteisömme on huippuluokkaa!

Kuka meille voi hakea?

Tässä työssä tavoitteellinen ja aktiivinen ote työskentelyyn on tärkeää. Haemme kehittymishaluisia ja työssä toimeen tarttuvia ihmisiä, jotka ovat innostuneita myynnin mahdollisuuksista. Arvostamme suuresti, jos olet valmis määrätietoisesti työskentelemään uuden oppimisen ja tulosten eteen – me kyllä autamme sinua onnistumaan! Huomioithan kuitenkin, että edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Hae mukaan heti!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten ota rohkeasti yhteyttä viestillä tai WhatsAppilla puh. 040 714 7994 – Aino / Rainmaker, niin jutellaan lisää! Voit jättää hakemuksesi suoraan kohdasta “Hae työpaikkaa”.

Tehtävän perustiedot

Aloitus: 9.9.2024
Paikkakunta: Jyväskylä
Työaika: 30-37,5 h/vko, pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä.
Palkka: Takuupalkka 12,04 €/h (ICT tes) + kannustemalli. Provisioiden kanssa myyjämme tienaavat keskimäärin 2500 € kuukaudessa.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?