Syksyksi työtä myynnin- ja asiakaspalvelun parissa alanvaihtajille.

original-1

Meillä on avoinna useita työpaikkoja Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja Torreviejassa 

Haemme uusia, oikeasti aikuisia työtekijöitä syksyllä alkaviin myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin mm. Helsingin Sanomien ja Fortumin nykyasiakasmyynnin pariin.

Meillä keski-ikä on uusi mahdollisuus.  

Olet sitten alanvaihtaja tai uusia kokemuksia janoava niin meillä on tarjota sinulle monia mahdollisuuksia. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita vaan peräänkuulutamme elämänkokemusta ja ymmärrystä toista ihmistä kohtaan. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta. 
  • Kiinteän pohjapalkan ja hyvän ansaintamahdollisuuden provisioilla. 
  • Joustavat työajat useassa työtehtävässä. 

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä Rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

 

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Virkistykseksi toimistoillamme on tarjolla mm. hedelmiä

Sinun ei tarvitse kuin jättää yhteystietosi ja me olemme sinuun yhteydessä.

Halutessasi voit olla myös suoraan yhteydessä Kirsiin joko WhatsAppilla tai soittamalla numeroon +358407147996 tai laittamalla sähköpostia kirsi.lemettinen@rainmaker.fi

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?