Syksyllä töihin Espanjaan, Torreviejaan!

original

Miten olisi uusi työ lämpimässä? 

Oletko myynnin moniosaaja, asiakaspalvelun rautainen ammattilainen tai vasta haaveilemassa urasta asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä? Piteletkö vaivatta useampia lankoja käsissäsi ja löytyykö sinulta luontaista ratkaisukykyä, sekä halua tuottaa ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja tehdä lisämyyntiä tavoitteellisessa ympäristössä? Hienoa – jatka siinä tapauksessa lukemista!

Haemme työntekijöitä syksyn tuleviin aloitusryhmiimme. Tarjolla on myynnillistä asiakaspalvelua tai puhdasta myyntityötä. Myyntineuvottelijamme tienaavat keskimäärin 1500 euroa kuukaudessa, ahkeralla työllä jopa 2000 euron kuukausiansiot ovat mahdollisia. Rainmaker kouluttaa sinusta ammattilaisen ja tarjoaa erinomaiset puitteet sekä aurinkoisen ympäristön työsi suorittamiseen. Jos olet muuttamassa Suomesta Espanjaan, niin autamme sinua Espanjan viranomaisasioiden hoitamisessa, jotta saat tarvittavat luvat työskentelyyn. Tuemme lentokustannuksissa ja meiltä saat halutessasi käytännön vinkkejä esimerkiksi asunnon löytämiseen luotettavista lähteistä. 

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2022 on noin 48 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä Rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Viinitila porukka.jpg

 

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Toimistollamme on viihtyisät ja valoisat tilat Torreviejan keskustan tuntumassa, aivan meren rannassa. Keskeinen sijainti mahdollistaa lyhyen työmatkan ja lähellä olevat keskustan palvelut. Työpäivän taukojen aikana voit nauttia auringosta ja kauniista maisemista toimistomme pihalla.

Tässä työssä sinulla on paikalliseen Espanjan palkkatasoon ja elinkustannuksiin nähden reilu palkkaus, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja provisiomallista. Omalla hyvällä suoriutumisella sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi. Tiesitkö, että Torreviejassa elinkustannustaso (vuokra, elintarvikkeet, ravintolat) on jopa 20–40 % pienempi, kuin esimerkiksi Fuengirolan alueella? Suomeen verrattuna tämä tarkoittaa reilusti yli 50 % pienempää elinkustannustasoa.

Kannattaa hakea heti!

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä WhatsAppilla, viestillä tai soittamalla Kirsille numeroon +358407147996.


Aloitus: syksy 2023

Paikkakunta: Torrevieja, Espanja

Työaika: 30 tai 35 tuntia viikko.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?