Taloushallinnon asiantuntija (automatisaatio), Talousverkko, Helsinki

original

Suomen Talousverkko on yrittäjävetoinen tilitoimistojen kokonaisuus, jossa asiakkaita hoidetaan perinteisesti, sähköisesti sekä automaatiota ja tekoälyä hyödyntäen. Palveluissa korostuvat henkilökohtaisuus, yrittäjähenkisyys ja asiantuntijuus. https://www.talousverkko.fi/

Hei taloushallinnon ammattilainen! Etsitkö erinomaista talousalan työnantajaa, jonka asiakkaat ovat tyytyväisiä ja työilmapiiri on loistava. Hyvä ryhmähenki ja konkreettiset oman osaamisen kehittämismahdollisuudet ovat sinulle tärkeitä työssä viihtymisen kannalta? Hyvä! Jatka lukemista.

Haemme nyt

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA – TULEVAA AUTOMAATIOVELHOA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäkeen. Tuleva roolisi taloushallinnon asiantuntijana tulee muokkautumaan osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti, mutta keskiössä on halu palvella asiakasta Netvisor -järjestelmällä automaatiota hyödyntäen. 

Olet positiivisella tavalla laiska ja annat mielelläsi Netvisorin ja automaation hoitaa rutiinityöt niin pitkälle, kuin mahdollista. Toki valvot koneen toimintaa – koneetkin erehtyvät välillä. Tehtävässä pääset kehittämään automaation ja tekoälyn malleja kirjanpitotyössä nimettyjen asiakkaiden osalta. Sinusta kuoriutuu kirjanpidon automaatiovelho, muiden tiimissä työskentelevien automaatiovelhojen joukkoon. Parhaassa tapauksessa vain katsot, kun automaatio ja tekoäly tekevät suurimman osan työstä puolestasi – hyvästi kiire ja rutiinit. Toki kone pitää ensin kesyttää ja kouluttaa – ja siinä autamme sinua koko tiimin voimin.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/tradenomi) ja vahvaa kokemusta yritysten kirjanpidosta. Tulevan automaatiovelhon työkaluna on Netvisor, joten sen tuntemus on tärkeää työssä menestymisen kannalta.

Loistava työilmapiiri on meille tärkeä asia, ja toivomme, että edistät positiivisella asenteellasi ryhmähenkeämme entisestään. Ripaus huumorintajua on eduksi. Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja siihen, ettei kukaan ole taidoiltaan koskaan täysin valmis. Siispä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa omassa tahdissa toimialan edelläkävijöiden joukkoon.

Meille on tärkeää, että jokainen kokee panoksensa tärkeäksi ja että töihin on mukava tulla. Tarjoamme sinulle loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden sekä dynaamisen ja tekemistä painottavan työkulttuurimme myötä. Pystymme tarjoamaan sinulle vastuuta, mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä ja henkilökohtaista kehittymistä uratoiveidesi mukaisesti.

Kuulostavatko työnkuva ja kulttuurimme sellaiselta, että voisit viihtyä meillä? Jos tunnistit ilmoituksesta itsesi, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille 1.10. mennessä. Tavoitteenamme on palkata uusi tuleva taloushallinnon velho riveihimme mahdollisimman pian. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Työn kesto: vakituinen
Työaika:
kokopäiväinen
Työn alku: sopimuksen mukaan
Toimipaikka: Helsinki

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Salla Sironen, HR
040 350 6439
salla.sironen@divestgroup.fi

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?