Taloushallinnon asiantuntija, FaktaCount Oy, Tampere/Kuhmo/Helsinki

original

FaktaCount Oy tarjoaa osaavaa taloushallinnon palvelua kautta maan. Tilitoimistot sijaitsevat Helsingissä, Hämeenlinnassa, Kuhmossa ja Tampereella. FaktaCount on tunnettu erittäin hyvästä ja miellyttävästä asiakaspalvelusta, osaavasta henkilökunnasta, ja heidän tavoitteenaan on toimia tärkeänä yhteistyökumppanina asiakkailleen.

Hei taloushallinnon asiantuntija

Haemme nyt FaktaCount Oy:n osaavaan porukkaan täydennykseksi kirjanpitäjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle, Kuhmoon tai Helsingin toimipisteeseen.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisten, kooltaan ja haastavuudeltaan vaihtelevien asiakkuuksien parissa, yhdessä työhönsä intohimolla suhtautuvan tiimisi kanssa. Tehtävässä pääset hoitamaan asiakkaidemme taloushallintoa itsenäisesti aina kirjanpidosta tilinpäätöksiin.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/tradenomi) ja aiempaa kokemusta kirjanpitäjän tehtävistä. Käyttämiemme ohjelmien (Procountor, Netvisor, Odoo, Fennoa) käyttökokemus, sekä tilinpäätöstaito katsotaan eduksi. Kaikkein tärkeintä meille on kuitenkin asenteesi, motivaatiosi ja halusi oppia uutta.

Paras mahdollinen asiakaskokemus on toimintamme keskiössä, joten toivomme, että asiakkaiden kanssa työskentely on sinulle mielekästä. Rutiinit ovat tärkeä osa työtäsi, mutta niiden hallitsemisen lisäksi toivomme, että haluat ymmärtää asiakkaidesi liiketoimintaa myös laajemmin – varsinkin osaamisesi karttuessa. Näiden, kuten muidenkin kehittymistäsi tukevien tavoitteiden saavuttamisessa autamme ja tuemme sinua.

Tämän lisäksi arvostamme taitoasi tehdä töitä sekä itseohjautuvasti, että yhdessä tiimisi kanssa. Yhdessä tekeminen on meille tärkeä teema, ja pyrimme siihen, että se näkyy kaikessa toiminnassamme. Loistava työilmapiiri on asia, josta emme tingi, ja toivomme, että edistät positiivisella asenteellasi ryhmähenkeämme entisestään.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä on joustavat työskentelyajat ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Saat tueksesi osaavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen, sekä toiveidesi mukaisesti erilaisia kehittymismahdollisuuksia.

Vaikka toimimmekin usealla eri paikkakunnalla, olemme yksi iso tiimi. Panostamme myös moderneihin työkaluihin, jotka mahdollistavat nykyaikaiset ja tehokkaat työskentelytavat asiakkaidemme kanssa. Meille tärkeää on myös jatkuva kehittyminen. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, ja osallistamme myös kaikkia työntekijöitä mukaan toiminnan kehittämiseen. Meillä tärkeää onkin oikeanlainen asenne ja halu kehittyä.

Kuulostavatko työnkuva ja kulttuurimme sellaiselta, että voisit viihtyä meillä? Jos tunnistit ilmoituksesta itsesi, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työn kesto: vakituinen
Työaika: kokopäiväinen
Työn alku: sopimuksen mukaan
Toimipaikka: Tampere / Kuhmo / Helsinki

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Salla Sironen, HR
p. 040 350 6439
salla.sironen@divestgroup.fi

Hae tehtävään 26.11.2023 mennessä.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?