Taloushallinnon asiantuntija, Tabshee Oy, Lohja / Helsinki

original

Talousverkko on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti ajatteleva täyden palvelun tilitoimistoketju. Teemme taloushallinnosta helppoa ja sujuvaa digitaalisilla toimintatavoilla, jolloin aikaa jää myös asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Hoidamme ammattitaidolla niin pienen yrityksen kirjanpidon kuin isomman organisaation ulkoistetun taloushallinnon. Työskentelemme asiakkaidemme hyödyksi ja tarjoamme palvelumme aina hymyssä suin. Olemme yrittäjän tilitoimisto. www.talousverkko.fi

Etsimme Tabshee Oy:lle ammattitaitoisen tiimin vahvistukseksi Lohjalle / Helsinkiin

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tuleva roolisi taloushallinnon asiantuntijana tulee muokkautumaan osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. Tehtävässä pääset esimerkiksi vastaamaan itsenäisesti asiakkaidesi kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin asti. Asiakkaasi vaihtelevat kooltaan ja haastavuudeltaan, mikä lisää työsi monipuolisuutta. Pääset osaltasi vaikuttamaan, minkälaiseksi asiakaskuntasi muodostuu. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös palkanlaskennan parissa, mikäli palkanlaskennan tehtävät ovat sinulle myös mieleisiä.

Etsimällämme osaajalla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/tradenomi) ja noin 2–5 vuotta aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Toivomme, että sinulla on jo tilinpäätöskokemusta. Käyttämiemme ohjelmien (Procountor, Netvisor ja Fennoa) käyttökokemus on eduksi. Toivomme myös, että taloushallinnon lisäksi asiakaspalvelu ja asiakkaidemme kanssa yhteistyön tekeminen ovat lähellä sydäntäsi.

Loistava työilmapiiri on meille tärkeä asia, ja toivomme, että edistät positiivisella asenteellasi ryhmähenkeämme entisestään. Saat työkavereiksesi 12 huumorintajuista taloushallinnon ammattilaista, joiden kanssa pääset kehittämään eteenpäin sekä omaa osaamistasi että yritystämme. Arvostamme taitoasi tehdä töitä sekä itseohjautuvasti, että yhdessä tiimisi kanssa. Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja siihen, ettei kukaan ole taidoiltaan koskaan täysin valmis. Siispä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa omassa vauhdissasi toivomaasi suuntaan, niin että saat kehittyessäsi lisää vastuuta ja haasteita.

Tarjoamme sinulle loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden sekä dynaamisen ja tekemistä painottavan työkulttuurimme myötä. Pystymme tarjoamaan sinulle vastuuta, mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä ja henkilökohtaista kehittymistä. Luotamme työntekijöihimme ja heidän ammattitaitoonsa, mikä näkyy mm. joustavina etätyömahdollisuuksina ja vapautena suunnitella omaa työtäsi.

Tavoitteenamme on saada uusi osaaja tiimiimme alkukesän aikana. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:si ja vapaamuotoisen kuvauksen itsestäsi mahdollisimman pian. Teemme haastatteluita mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Salla Sironen, HR
salla.sironen@divestgroup.fi
0403506439

Työn kesto: vakituinen
Työaika: kokopäiväinen
Työn alku: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Lohja, Helsinki

Jätä hakemuksesi viimeistään 31.5.2023

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?