Talouspäällikkö Rainmakerille Espooseen

original

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Etsimme nyt omaan taloushallintoomme Talouspäällikköä – Tarjolla on hieno mahdollisuus hypätä mukaan tähän talossamme uuteen avaintehtävään, joka tulee olemaan hyvin keskeinen osa liiketoimintamme ja taloutemme johtamista.

Talouspäällikkönä,

toimit siltana talouden ja liiketoiminnan, sekä muiden tukitoimintojen välillä. Sinä olet meillä hän, joka osaa, ymmärtää ja kommunikoi meidän lukumme kuukausi-, kvartaali-, puolivuosi- ja vuositasolla tarvitseville tahoille. Lisäksi vastaat talousyksikön ulkoisista sidosryhmistä, kuten verottajasta, järjestelmätoimittajista ja pankista.

Pääset myös kehittämään, hyödyntämään ja tehostamaan taloushallintomme automatisaatiota. Keskeisiä työtehtäviäsi tulevat siis olemaan lukujen analysointi, raportointi, avustavien kirjanpitotehtävien tuottaminen, kirjanpidon automatisoinnin edelleen kehittäminen, sekä automaation valvonta ja ylläpito, sekä talouden päivittäishallinnolliset asiat.

Me arvostamme

itseohjautuvaa, toimeen tarttuvaa ja kehittävää otetta toiminnassasi. Toivomme, että nautit haasteista ja kehittämisestä. Sinulla on todennäköisesti kaupallisen alan korkeakoulututkinto, esimerkiksi tradenomi tai KTK. Uskomme, että tässä tehtävässä etunasi toimii aiempi kokemus talouden vastuutehtävistä, esimerkiksi asiantuntijana tilitoimistossa, keskikokoisessa tai suuressa yrityksessä. Kokemus palvelutuotantoa harjoittavasta yrityksestä on eduksi. Sinulla on jo vankka kokemus taloushallinnosta ja kykenet analyyttiseen itsenäiseen ja tarkkuutta vaativaan työskentelyyn ja sinulla on hyvät kommunikointitaidot. Käytämme digitaalisia kirjanpito- ja raportointijärjestelmiä, kuten Netvisor, Finazilla ja PowerBI.

Tarjoamme

sinulle loistavan työympäristön ammattitaitoisten kollegoiden, sekä dynaamisen ja tekemistä painottavan työkulttuurimme myötä. Organisaatiomme on avoin ja nuorekas. Painotamme aikaansaannoksia ja tuloksia, mutta emme tavoittele niitä kulmat kurtussa, vaan pilke silmäkulmassa. Huumori on siis tärkeä osa arkeamme. Meille on tyypillistä heittäytyä uusiin tai jopa tuntemattomiinkin projekteihin, emmekä pelkää muutosta. Arvostamme rehellisyyttä, tehokkuutta, avointa palautetta ja tiimipeliä – työskentelemme yhteistyötä tehden ja toisiamme arvostaen. Työkavereiksesi saat näillä ominaisuuksilla varustettuja kollegoita, ja samanlaista asennetta toivomme tietenkin myös sinulta. Itsenäisestä roolista huolimatta tiimiytyminen on meille erittäin tärkeää ja uutta sateentekijäämme odottavatkin jo innolla työkaverisi Tiitus, Niklas, Joakim ja esihenkilösi Tapsa.

Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja asettuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti 4500-6500 €/kk välille. Työskentelemme Espoon Piispanportin konttorillamme pääsääntöisesti arkisin klo 08-17 välisenä aikana 7,5 h päivässä ja tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen. Suosittelemme sateentekijöitämme hyödyntämään aktiivisesti etätöitä heti perehtymisen jälkeen 20-50 % työajastaan, sillä koemme tämän tuovan meille kaikille hyviä tuloksia. Kerrytämme myös kuukausittain tiimi- ja toimipaikkarahaa, joka on tarkoitettu tiimiemme ja toimipaikkojemme virkistystoimintaan ja tiimiytymiseen. Pääset halutessasi hyödyntämään myös työsuhdepyöräetumme.

Kiinnostuitko?

Hae mukaan sateentekijöiden joukkoon jättämällä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 30.9.2023 mennessä – haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä CFO:ltamme Joakim Backilta keskiviikkoisin klo 10-12 numerosta 0440 600 600 tai joakim.back@rainmaker.fi

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?