Tarjoilija, Karljohan, Helsinki

original-84

Haetko omaa ravintolaa miss√§ voit extrata s√§√§nn√∂llisesti? Voit lopettaa etsimisenūü§©!¬†

Haemme yhteistyökumppanillemme, ravintola Karljohaniin osa-aikaista tarjoilijaa.  Pääset työskentelemään tunnelmalliseen ja intiimiin a la carte ravintolaan yhdessä mukavien työkavereiden kanssa, myöskään sijainti Helsingin ydinkeskustassa ei voisi olla parempi.

Karljohan logo2.png

TY√ĖP√ĄIV√ĄKOKEMUKSESI

Huolehdit loistavan asiakaskokemuksen luomisesta yhdessä työkavereidesi kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat tarjoilijan työtehtävät ravintolassa, joten sinulla on jo kokemusta tarjoilusta sekä tiedät ja tunnet tarjoilun perustekniikat ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Viinituntemus katsotaan eduksi paikkaa hakiessa. Puhut sujuvasti suomea ja englantikin sujuu. Olet täysi-ikäinen ja sinulla on hygieniapassi sekä anniskelupassi.

KARLJOHAN

Karljohan valmistaa klassikoita ja perinneruokia suurella sydämellä. Lounaan iloinen hälinä taipuu kodikkaaseen kiireettömyyteen, kun ravintola avaa viideltä ovensa illallisvieraille. Hyvän ruoan ystävä arvostaa Karljohanin huolella valmistettuja klassikkoruokia ja kauden erikoisuuksia, mutkatonta palvelua ja intiimiä tunnelmaa. 


TY√ĖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työtä tehdään vuoroissa arkipäivisin ja viikonloppuisin.
Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti iltoihin ja viikonloppuihin. 

Työaika: Tarjoamme tunteja 0-20 h/ vko, aloitus heti oikean henkilön löydyttyä.

Palkka: Sopimuksen mukaan, kokemuksen mukaisesti.

Paikkakunta: Helsinki


HAKU K√ĄYNNISS√Ą

Lisätietoja:

sähköpostitse tiina.partti@rainmaker.fi tai puhelimitse 044 757 7639, parhaiten tavoitat minut arkisin klo 12-15.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?