Tarjoilija, Story Restaurants

original-7

Haemme ravintola-alan ammattilaista yhteistyökumppanillemme Story Restaurantsiin tarjoilijan tehtävään. Työsuhde on vakituinen. 

Onko sinulla kenties jo muutaman vuoden kokemus A la Carte -tarjoilijan työtehtävistä ja etsit nyt uusia tuulia urallesi? Lue lisää Story Restaurantista ja jätä hakemusta tulemaan!

TYÖPÄIVÄKOKEMUKSESI

Haemme työntekijää, jolla on jo reilusti kokemusta A la Carte -ravintolassa työskentelystä. Arvostamme hakijassa oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta, ammattitaitoa ja hyvää asennetta työtä kohtaan. Hakemallamme tarjoilijalla on jo seuraavat:

  • kahden vuoden työkokemus A la Carte-tarjoilijan tehtävistä
  • hygieniapassi, anniskelupassista plussaa
  • kykyä olla itsenäisesti vuoroissa
  • vastuullisuutta
  • suomen ja englannin kielen suullinen taito
  • olet jo täysi-ikäinen

Tarjoamme sinulle

  • uuden mielenkiintoisen ravintolan työympäristönä
  • osaavan ja tukevan tiimin
  • Story Restaurantsin arvoihin tukevan palkkauksen
FriendsFamily-04468.jpg

STORY RESTAURANTS

 

Story sai alkunsa Vanhasta Kauppahallista. Syntyi eurooppalainen, mutkattomaan nautiskeluun nojaava ravintolakokemus. Teemat pyörivät aamiaisen, lounaan, illallisen ja brunssin sekä kahvittelun ja viinittelyn ympärillä, mutta jokainen päättää itse miten Storya käyttää. Vuodenaikojen mukana elävät raaka-aineet, tuoreus, käsityö ja sukupolvilta toisille jatkuva perinne ohjaavat herkullisiin makuihin ja konstailettomaan kokemukseen.

Storyn ruoka pohjaa rehelliseen husmanskostiin, perinteisen kotiruoan kaupunkilaisserkkuun. Aidot maut syntyy käsityönä ja ensiluokkainen ruoka hakee inspiraationsa ympäri maailmaa.

Huolella valittuja raaka-aineita arvostetaan ja ne käytetään niin, ettei hävikkiä pääse syntymään. Klassikkoannokset pysyvät, mutta muuten valikoimamme päivittyy sesonkien mukaisesti. Tuomme kaikkien ulottuville huippuravintoloiden tekniikat raaka-aineiden huolellisesta vaalimisesta käsityönä valmistuviin annoksiin.

Uusina yksikköinä Storyn perheeseen on huhtikuussa 2022 avattu Hakaniemi ja toukokuussa avautuva Telakanranta, näissä yksiköissä myös laajemmin A la Carte -tarjoilua.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

 

Työtä tehdään ravintoloiden aukioloaikojen mukaisesti aamu- ja iltavuoroissa.

Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva, 112,5 h / 3 vko

Töiden aloitus: toukokuussa, sopimuksen mukaan

Palkka: sopimuksen mukaan

Paikkakunta: Helsinki

 

HAKU KÄYNNISSÄ

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse. 
tiina.partti@rainmaker.fi
puh. 044 757 7639, arkisin klo 12-15

Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?