Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, Tabshee Oy

original

Talousverkko on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti ajatteleva täyden palvelun tilitoimistoketju. Teemme taloushallinnosta helppoa ja sujuvaa digitaalisilla toimintatavoilla, jolloin aikaa jää myös asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Hoidamme ammattitaidolla niin pienen yrityksen kirjanpidon kuin isomman organisaation ulkoistetun taloushallinnon. Työskentelemme asiakkaidemme hyödyksi ja tarjoamme palvelumme aina hymyssä suin. Olemme yrittäjän tilitoimisto. www.talousverkko.fi

Etsimme Tabshee Oy:lle ammattitaitoisen tiimin vahvistukseksi Helsinkiin / etätyöhön

TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kirjanpitäjänä vastaat itsenäisesti asiakkaidesi kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin asti. Asiakkaasi vaihtelevat kooltaan ja haastavuudeltaan, mikä lisää työsi monipuolisuutta. Tehtäväsi tulee kokonaisuudessaan muokkautumaan osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. Mielenkiintosi mukaan tehtävänkuvaasi voi sisältyä palkanlaskentaa ja pääset osaltasi myös vaikuttamaan, minkälaiseksi asiakaskuntasi muodostuu.

Tehtävä sopii sinulle, jolla on jo kertynyt kokemusta kirjanpitäjänä työskentelemisestä ja kokemus palkanlaskennasta on sinulle eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/tradenomi). Procountor, Netvisor ja Fennoa ohjelmistojen käyttökokemus on myös eduksi. Toivomme myös, että taloushallinnon lisäksi asiakaspalvelu ja asiakkaidemme kanssa yhteistyön tekeminen ovat lähellä sydäntäsi.

Loistava työilmapiiri on meille tärkeä asia, ja toivomme, että edistät positiivisella asenteellasi ryhmähenkeämme entisestään. Saat työkavereiksesi 10 huumorintajuista taloushallinnon ammattilaista, joiden kanssa pääset kehittämään eteenpäin sekä omaa osaamistasi että yritystämme. Arvostamme taitoasi tehdä töitä sekä itseohjautuvasti, että yhdessä tiimisi kanssa. Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja siihen, ettei kukaan ole taidoiltaan koskaan täysin valmis. Siispä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa omassa vauhdissasi toivomaasi suuntaan, niin että saat kehittyessäsi lisää vastuuta ja haasteita.

Tarjoamme sinulle loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden sekä dynaamisen ja tekemistä painottavan työkulttuurimme myötä. Pystymme tarjoamaan sinulle vastuuta, mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä ja henkilökohtaista kehittymistä. Luotamme työntekijöihimme ja heidän ammattitaitoonsa, mikä näkyy mm. joustavina etätyömahdollisuuksina ja vapautena suunnitella omaa työtäsi.

Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:si ja vapaamuotoisen kuvauksen itsestäsi viimeistään 7.7.2024. Pidämme mahdollisesti haastatteluja jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Moona Parviainen, HR & rekrytointi
moona.parviainen@divestgroup.fi
0405593424

Työn kesto: vakituinen
Työaika: kokopäiväinen
Työn alku: sopimuksen mukaan
Paikkakunta: Helsinki / etätyö

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?