Töihin asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin!

original

Kaipaatko uutta suuntaa tai uusia haasteita? Meillä on sinulle asiakaspalvelutöitä huipputiimissä!

Haemme nyt lisää tekijöitä Kajaaniin, Lappeenrantaan ja Jyväskylään kehittymään asiakaspalvelun tai myynnin ammattilaisiksi! Haussa ennen kaikkea hyviä tyyppejä, jotka ovat oma-aloitteisia ja tehokkaita työntekijöitä – Rainmaker kouluttaa sinusta ammattilaisen ja tarjoaa erinomaiset puitteet sekä aurinkoisen ympäristön työsi suorittamiseen. 

  

Mitä asiakaspalvelutyö pitää sisällään?

Myyjänä tai asiakaspalvelijana pääset luomaan maailmanluokan asiakaskokemuksia myynnillisen asiakaspalvelun parissa ja kehittämään ongelmanratkaisutaitojasi. Tätä saat toteuttaa itsenäisellä otteella, mutta tietenkin myös hyvän työporukan ympäröimänä. 

Rainmaker tarjoaa sinulle erinomaisen koulutuksen asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin, joten et siis välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta – meille riittää, kun olet innostunut ja reipas, hyvän asenteen omaava tekijä, jolla on halua oppia.

Työ alkaa palkallisella perehdytysjaksolla ja tämä voikin olla ensikosketuksesi asiakaspalvelutehtäviin. Ylläpidämme tiimimme osaamista erilaisten koulutusten avulla, joten pääset kehittymään ja laajentamaan osaamistasi työsuhteesi aikana. Työajat ajoittuvat arkisin pääsääntöisesti klo 8.00 – 18.00 välille. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus työskennellä koulutus- ja perehtymisjakson jälkeen joustavasti osin myös etänä. Pyrimmekin siihen, että Rainmakerillä etätyötä hyödynnettäisiin 20-50% työajasta joustavan ja toimivan tekemisen mahdollistamiseksi.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme. 🚲

✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto.

Kiinnostuitko?

Voit jättää meille hakemuksen kohdasta ”Hae työpaikkaa”.  

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kääntyä rekrytoijamme Ainon puoleen. Hänet tavoitat numerosta +3584 0623 7536, myös WhatsAppista.

Kotisivujemme kautta pääset myös tutustumaan toimistoomme!

Paikkakunta: Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta

Työajat: 30- 37,5h/vko 

Palkkaus: 12€/h + kannustemalli.

Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?